Bouwnummers Landgoed Hoevesteijn

18 oktober '21

Alle 17 bouwnummers van Landgoed Hoevesteijn staan nu op de website. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte match. Zo ben je goed voorbereid op de start verkoop van jouw droomwoning.

De prijsindicatie is bekend

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting de start van de verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Ook vind je per appartement de belangrijkste kenmerken en plattegronden. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot de buitenruimte is. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! 

image alt

Wensenlijst maken

Heb je alle bouwnummers goed bekeken? Dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan jouw persoonlijke wensenlijst. In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke bouwnummers jij als favoriet hebt aangemerkt. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de knop 'Wensenlijst'. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Jouw persoonlijke wensenlijst vind je door rechtsboven op het hartje te klikken.

Let op: het toevoegen van jouw favoriete woningen aan de wensenlijst betekent niet dat je je ook hebt ingeschreven voor deze woningen.

Bekijk bouwnummers
  Meer nieuws over Het Lint
  Bekijk het woningaanbod