Daarom wil jij wonen in Het Lint fase 3

6 november '20

Waarom jij zou willen wonen in een van de 49 woningen in Het Lint fase 3? En wanneer start de verkoop daadwerkelijk? Je leest het hieronder.

Unieke woningcombinatie

Als je de beelden op onze website hebt gezien, begrijp je vast wel waarom veel mensen willen wonen in Het Lint fase 3. Zo realiseren we een bijzondere combinatie van verschillende soorten woningen. Van luxe vrijstaande woningen en stijlvolle 2 onder 1 kapwoningen, tot verrassend ruime rijwoningen in verschillende stijlen en oppervlakten. Het Lint fase 3 heeft voor elk wat wils.

Groen en ruim

Inmiddels genieten al meerdere mensen van wonen in Het Lint. Waarom kozen mensen voor wonen in deze wijk? En hoe bevalt het om hier te wonen? We lieten deze vragen eerder al beantwoorden door bewoners Esmeralda en Frederique. Zij waarderen vooral de ruime opzet van de woningen en de aanwezigheid van veel groen. Ook de aanwezigheid van recreatieplas Everstein, de Lek en de Meander, bijna letterlijk voor de deur, vinden zij heerlijk. Voel jij je fijn in een omgeving met veel groen, ruimte en water voor de deur? Dan is Het Lint fase 3 precies wat jij zoekt.

De verkoop start deze maand

Zoals je weet heeft het wat langer geduurd dan we hoopten, voordat we in verkoop konden gaan met Het Lint fase 3. Maar er is goed nieuws: eind november start de verkoop! Zeer binnenkort laten we jou weten op welke dag de verkoop precies start. Wil je de bouwnummers bekijken en op je wensenlijst plaatsen? Bekijk dan nu het woningaanbod.

Bekijk het woningaanbod