Start verkoop 12 gloednieuwe woningen De Hoffelijkheid fase 2

17 november '16

Het gaat goed in Het Lint, de start verkoop van fase 2 De Hoffelijkheid staat namelijk alweer voor de deur. Dit keer gaan er 11 karakteristieke eengezins- en 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaande woning in verkoop. De nieuwbouwwoningen van De Hoffelijkheid in Het Lint krijgen een chique, dorps-landelijke uitstraling. In deze nieuwe wijk hebben alle woningen een ruime voor- én achtertuin en is het parkeren, op een enkele woning na, op eigen erf.

Je bent van harte welkom!

Op maandag 28 november start de verkoop van De Hoffelijkheid fase 2. Kom jij de nieuwe brochure halen?

Wat:                                Start verkoop De Hoffelijkheid, fase 2 (Het Lint)
Wanneer:                      Maandag 28 november tussen 18:00 - 19:00 uur
Waar:                              Woonwinkel, Voorstraat 45 in Vianen

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze verkoopavond in de Woonwinkel word je voorzien van alle informatie rondom deze 12 nieuwe woningen in Het Lint. Het gehele Verkoopteam Hoef en Haag staat tot je beschikking voor vragen over de locatie, wijk en natuurlijk de woningen. De nieuwe brochure met prijslijst en het inschrijfformulier liggen dan voor je klaar!

Is De Hoffelijkheid iets voor jou?

Landelijk wonen met de voordelen van een energiezuinig en onderhoudsvrij nieuwbouwhuis? Dan is De Hoffelijkheid zeker iets voor jou! Wij kijken er erg naar uit! Zien wij je dan?

28 november 2016

Start verkoop!

Op maandag 28 november start de verkoop van De Hoffelijkheid fase 2. Lijkt het jou wat om hier te wonen? Kom dan naar de start verkoop, dan vertellen wij je er alles over!

De Hoffelijkheid fase 2
Meer over de wijk Nieuwbouwwijk Het Lint
Naar het woningaanbod De Hoffelijkheid fase 2