De bouw van Het Lint fase 2a is gestart!

20 juni '19

Op woensdag 19 juni hebben wij, samen met de nieuwe bewoners van Het Lint fase 2a, gevierd dat de bouw is gestart. De trotse kopers van deze 56 woningen hebben met elkaar een officieel moment beleefd op de bouwplaats en vervolgens kennis met elkaar kunnen maken tijdens een borrel.

image alt

Officieel moment

Het kopen van een nieuwbouwwoning vraagt toch altijd wat meer geduld van de nieuwe bewoners, dan wanneer je een bestaande woning koopt. Om die reden vieren we de start van de bouw altijd graag met kopers. Voor de bouw van de 56 woningen in Het Lint fase 2a, is wethouder Huib Zevenhuizen van de gemeente Vijfheerenlanden, naar Hoef en Haag gekomen om samen met hen dit feestelijke moment te vieren. Op een funderingsbalk schreef hij samen met de toekomstige bewoners van bouwnummer 026 een boodschap. Dat deze nieuwe 'Hoef en Haagers' maar een fantastische toekomst tegemoet mogen gaan! Daarna mochten alle nieuwe bewoners een boodschap schrijven op de funderingsbalken. 

Kennismaken met de buren

Na het officiele moment was er genoeg tijd om kennis te maken met de nieuwe buren. De Woonwinkel aan de Lekstraat was de ideale locatie, midden in Hoef en Haag, om gezellig met elkaar te borrelen en te kletsen. 

Meer weten? Het laatste nieuws over Hoef en Haag
Ook wonen in Hoef en Haag? Bekijk het woning