Digitale brochure Het Lint fase 3

24 november '20

Morgen start dan eindelijk de verkoop van de 49 prachtige woningen in Het Lint fase 3. Om jou een overzichtelijk en compleet beeld te geven van dit project, hebben we twee digitale brochures voor je klaar staan!

Extra luxe, ruimte en comfort

In Het Lint fase 3 worden allerlei soorten woningtypes gebouwd. Wil je dat jouw woning extra ruimte, comfort en luxe biedt? Dan is de digitale brochure voor 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen precies wat je zoekt. Voor deze twee luxe woningtypes hebben we een extra speciale digitale brochure gemaakt. Je vindt deze digitale brochure hier.

Bekijk de brochure

Rijwoningen

We bouwen verschillende types rijwoningen in Het Lint fase 3. Verschillende soorten 3 onder 1 kapwoningen, ruime hoekwoningen en stijlvolle tussenwoningen. Om meer te weten over deze woningtypes, bekijk je hier de digitale brochure van de rijwoningen.

Bekijk de digitale brochure

Goedkope koopwoningen

We merken dat er enorm veel interesse is voor de goedkope koopwoningen in Het Lint fase 3. Hiermee bedoelen we bouwnummer 17 t/m 20 en 26 t/m 29. Zoals we eerder al vertelden, wijkt de toewijzing van deze woningen af van de reguliere woningen. Bij de toewijzing van de goedkope koopwoningen in Hoef en Haag geven we in eerste instantie voorrang aan de belangstellenden uit Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag t.o.v. belangstellenden uit andere gemeenten. We hebben met de gemeente afspraken gemaakt over een aandeel te ontwikkelen sociale huurwoningen (loopt via Lekstede) en een aandeel goedkope koopwoningen in Hoef en Haag.

Het doel van de gemeente is om met deze afspraak inwoners van haar gemeente met een lager inkomen de gelegenheid te bieden een woning te kopen in hun eigen gemeente. Daarom hebben we ervoor gekozen om belangstellenden uit de oorspronkelijke kernen van de gemeente Vianen, inclusief Hoef en Haag, voorrang te verlenen bij de toewijzing. Bij de overige woningen is dit dus niet van toepassing.

Klaar voor de verkoop?

Inmiddels hebben we de v.o.n. prijzen van alle bouwnummers definitief vastgesteld. Zit jij morgenmiddag om 15.00 uur klaar voor de start van de verkoop? Vanaf dat moment heb je precies twee weken de tijd, tot donderdag 10 december 15.00 uur, om je maximaal vijf voorkeuren door te geven. Het maakt niet uit of je direct na inschrijving, of bijvoorbeeld een week later jouw inschrijving doorgeeft. Vanaf het moment dat de verkoop start, kun je in jouw account een financiële check uploaden om je kansen te vergroten. We wensen je alvast veel succes en geluk!

Bekijk het woningaanbod
  Maak een account aan
  Dit zijn veel gestelde vragen