Extra veel kans op wonen in Het Lint fase 3

18 november '20

Het aantal geïnteresseerden voor de woningen in Het Lint fase 3 is enorm. Om jouw kansen te vergroten op een van deze prachtige nieuwbouwwoningen, is elke tip welkom. Toch? Daarom geven we je hieronder een gouden tip om jouw kansen te vergroten.

Wat is een financiële check?

Met een financiële check toon je aan dat je bij een bank voldoende kunt lenen om een huis te kunnen kopen, of voldoende eigen middelen hebt om dit huis te kopen. Een financiële check laat je uitvoeren door een bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Jouw financieel adviseur weet precies welke gegevens nodig zijn om de check uit te voeren en levert uiteindelijk een brief aan. We hebben dus geen standaard document dat zij dienen in te vullen. Heb je een financiële check laten uitvoeren? Dan upload je deze jouw Mijn Eigen Huis-account, nadat de verkoop gestart is. Hier lees je nog meer over de financiële check.

Vergroot jouw kansen

De financiële check kan in jouw voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Want als meerdere kandidaten een voorkeur hebben voor hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft geüpload. Heb jij een financiële check geüpload en een andere geïnteresseerde niet? Dan krijg jij de woning toegewezen. Bij de sociale koopwoningen hebben inwoners van Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag voorrang. Zijn er meerdere inschrijvers uit deze gemeente voor hetzelfde bouwnummer? Dan bekijken wie een financiële check heeft geüpload. Als dit meerdere kandidaten zijn, bepaalt het moment van inschrijven voor het project wie de woning krijgt toegewezen.

De verkoop start bijna

Donderdag 26 november om 15.00 uur start de verkoop van alle 49 woningen in Het Lint fase 3. Bekijk snel de bouwnummers en voeg jouw favorieten alvast toe aan je wensenlijst.

Bekijk alle bouwnummers
  Bekijk de bouwnummers
  Neem contact met ons op