Klaar voor de toekomst met Het Lint fase 3

27 mei '20

In een nieuwbouwwoning woon je duurzaam. Zo is er geen gasaansluiting, uitstekende isolatie en wordt met de zonnepanelen jouw elektriciteit opgewekt. De woningen in Het Lint fase 3 zijn zelfs nóg duurzamer dan gemiddelde nieuwbouwwoningen.

Het Lint zonder gas

Om Nederland duurzamer te maken, moet vanaf 2050 iedereen gasloos wonen. Dit houdt in dat we voor het verwarmen van woningen geen gebruik meer maken van aardgas. Daarom hebben nieuwbouwprojecten, zoals Het Lint fase 3, geen aansluiting meer op het aardgasnet.

De voordelen van wonen zonder gas

Het alternatief: bodemwarmtepomp

"Hoe ga ik mijn woning dan verwarmen?", vraag je jezelf nu misschien af. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Alle vrijstaande-, 2 onder 1 kap- en een aantal rijwoningen in Het Lint fase 3 zijn voorzien van een bodemwarmtepomp. De twee rijtjes sociale koopwoningen, die tegen de weg aan liggen die het dichtst bij het water ligt, beschikken over een luchtwarmtepomp. Hieronder zie je hoe een bodemwarmtepomp werkt en waarom het zo duurzaam is.

Het Lint met zonnepanelen

Alle woningen in Het Lint fase 3 worden voorzien van zonnepanelen. Wat betekenen zonnepanelen voor jouw nieuwbouwwoning? En wat zijn de voordelen er van? De animatie hieronder geeft antwoord op jouw vragen.

Volledig energieneutraal

Wij willen niet alleen voldoen aan wettelijke voorwaarden, maar een stapje extra te zetten op het gebied van duurzaamheid. Je ziet dit terug in de EPC-waarde van alle woningen in het lint. Deze bedraagt 0,0. Oftewel: ze zijn volledig energieneutraal. Dit is nog niet verplicht voor nieuwbouwhuizen, maar wel het geval bij alle woningen In Het Lint fase 3. Met deze woningen ben je dus écht klaar voor de duurzame toekomst!

Geld én energie besparen

Met een woning in Het Lint fase 3 kies je dus bewust voor duurzaamheid. Toch is dit niet het enige voordeel. Zo wordt jouw bankrekening ook heel blij van deze woningen, want torenhoge energierekeningen horen tot het verleden. Ideaal toch?

Een huis in Het Lint fase 3?

Ben je enthousiast over de woningen in Het Lint fase 3? Dan hebben we goed nieuws. In de loop van volgende week vind je de voorlopige verkoopprijs per bouwnummer terug op deze website. Nog maar heel even wachten dus.

De woningen Bekijk hier de woningen
Planning Bekijk hier de planning voor Het Lint