Het Lint fase 3 komt er aan!

14 oktober '20

Het duurde langer dan we hoopten, maar het komt er aan: de verkoop van de 49 nieuwbouwwoningen in Het Lint fase 3. Waarom het zo lang duurde? En wanneer we écht in verkoop gaan? Je leest het hier.

Waarom het langer duurde

Het liefst waren we deze zomer nog in verkoop gegaan met de 49 woningen in Het Lint fase 3. Helaas heeft de zoektocht naar een aannemer langer geduurd dan wij hadden verwacht. Het gevolg was dat we de start verkoopdatum steeds moesten opschuiven. Het goede nieuws is dat we inmiddels een gerenommeerde aannemer hebben gevonden die het plan precies gaat uitvoeren zoals we dat eerder al lieten zien!

Wanneer gaan we in verkoop?

Wanneer gaan de woningen in verkoop? Dat is een vraag die we vaak hebben gekregen de afgelopen tijd. En dat begrijpen we heel goed. Inmiddels kunnen we een indicatie geven wanneer de verkoop daadwerkelijk start: eind november van dit jaar. Zodra we een definitieve datum hebben waarop de online verkoop start, laten we dat zo snel mogelijk weten. Wil je weten welke woningen er ook alweer komen? Bekijk dan hier alle bouwnummers. Ook kun je hier alvast jouw favoriete bouwnummers op je wensenlijst plaatsen. Tot snel!

Bekijk de woningen
Vragen? Stel ze aan ons
De bouwnummers Bekijk ze hier