Het Lint fase 4 in 3D

21 mei '21

Hoe fijn zou het zijn als je elk plekje van Het Lint fase 4 vanuit elke hoek kunt bekijken en daarbij ook nog eens kunt inzoomen per bouwnummer? Dan hebben we fantastisch nieuws: met onze 3D woningconfigurator kan dit. En bovendien nog veel meer...

Uitleg

Met deze woonconfigurator kun je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van de woning af en kijk van bovenaf de woning in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten in 3D bekijken en uit elkaar halen. Ben jij nieuwsgierig het totale plaatje van Het Lint fase 4? Ook dat kun je vanuit elke gewenste positie bekijken in de woonconfigurator. 

Open de woningconfigurator

Documenten bij elkaar

De woningconfigurator biedt nog twee andere belangrijke toevoegingen. Zo vind je heel eenvoudig een overzicht van de juridische documenten en de projectinformatie. Denk bijvoorbeeld aan informatie over erfafscheidingen, parkeerplaatsen en natuurlijk de koopovereenkomst. Naast inspiratie bundelt deze configurator dus ook eenvoudig inzicht in alle belangrijke documenten. 

Bovendien hebben we de ruwbouwopties verwerkt. Zo kun je vanuit een individuele woning zien welke ruwbouwopties je kunt kiezen (en wat de keuze betekent voor de totale prijs van de woning). Door de verdiepingen uit te zetten zie je ook wat dit betekent voor de extra ruimte die je zo kunt creëert.

Ben jij klaar om jezelf in 3D te laten inspireren en informeren? Open dan de woningconfigurator door op de groene knop hierboven te klikken. 

  Stel je vragen
  Maak een account aan