Het Lint: een heerlijke thuisbasis voor Frederique en Bas

11 juni '20

“Het is hier echt heerlijk groen en ruimtelijk wonen in Het Lint. Dit past perfect bij mij”, vertelt de bijna 28-jarige Frederique. Samen met haar vriend Bas woont ze al ruim 1,5 jaar met veel plezier in Het Lint.

Naar Hoef en Haag

“Hoe we in Het Lint terecht kwamen? Via Bas’ vader”, legt Frederique uit. “Ik kom uit Houten en Bas uit Vianen en we zochten een mooi huis in de omgeving. Mijn schoonvader vertelde over Hoef en Haag en we ontdekten toen dat deze huizen betaalbaar waren. En toen zijn we er vol voor gegaan. Inmiddels wonen we hier alweer ruim 1,5 jaar met heel veel plezier.”

Van weiland tot dorp aan de Lek

Frederique zag in de 1,5 jaar veel ontwikkelingen in haar wijk. “Toen we hier kwamen, stelde Hoef en Haag nog een stuk minder voor hoor. Toen was het nog een stuk meer weiland en minder huizen. Sinds die tijd is er al zo veel gebeurd en bijgebouwd”. Naast de woningen, waren ook de wijkgenoten nieuw voor het stel. “We hebben vrijwel direct toen we hier gingen wonen een buurtapp aangemaakt. Daar zijn al aardig wat borrels uit ontstaan met onze rijgenoten.”

Sleutel gekregen

Ruimtelijk en groen

“Wat ik het leukst vind aan hier wonen”?, herhaalt ze de vraag. “In een drukke stad of aan een druk plein wonen is niets voor mij. In Het Lint is het allemaal lekker ruim opgezet, met een heerlijke tuin en veel groen om je heen. Echt lekker dorps en groen. En als je zin hebt, loop je zo naar het water van recreatieplas Everstein, de Lek of de Meander. Dat water ligt allemaal om de hoek. Echt heerlijk!”

Jij bepaalt

Niet alleen de omgeving, ook het wonen in een nieuwbouwhuis bevalt Frederique uitstekend. “Ik vind het heerlijk dat je het hele huis op jouw wensen kunt afstemmen en alles kunt bepalen. Alles is nieuw en jij bepaalt hoe je het huis er uit laat zien. Dat vind ik een groot voordeel ten opzichte van een bestaand huis, waar de vorige bewoners al veel hebben bepaald.”

Toekomstplannen

Frederique heeft wel een idee waar ze over een paar jaar woont met haar vriend. “Het huis is zo lekker ruim, dat ik ons hier voorlopig zeker niet zie vertrekken. Het huis is groot genoeg om ook in de toekomst hier te blijven wonen, zelfs als we straks misschien wel kinderen zouden willen. Dat kan echt probleemloos. Wanneer ik dan wel weg zou gaan? Als ik niet meer kan lopen, omdat we te oud zijn haha. Ja, dat duurt hopelijk nog wel even!”

Word jij de nieuwe wijkgenoot?

Wil jij ook in Het Lint wonen? Bekijk dan het woningaanbod en klik op het hartje naast de woning om je voorkeur door te geven. Nog geen account? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan en blijf op de hoogte van het verkoopproces.