Landgoed Hoevesteijn in 3D

19 november '21

Hoe fijn zou het zijn als je elk plekje van Landgoed Hoevesteijn vanuit elke hoek kunt bekijken en daarbij ook nog eens kunt inzoomen per bouwnummer? Dan hebben we fantastisch nieuws: met onze 3D woningconfigurator kan dit. En bovendien nog veel meer...

Uitleg

Met deze woonconfigurator kun je zelf online jouw nog te bouwen appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van de woning af en kijk van bovenaf je appartement in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten in 3D bekijken en uit elkaar halen. Ben jij nieuwsgierig het totale plaatje van Landgoed Hoevesteijn? Ook dat kun je vanuit elke gewenste positie bekijken in de woonconfigurator. 

Open de woningconfigurator

Documenten bij elkaar

De woningconfigurator biedt nog twee andere belangrijke toevoegingen. Zo vind je heel eenvoudig een overzicht van de juridische documenten en de projectinformatie. Denk bijvoorbeeld aan informatie over erfafscheidingen, parkeerplaatsen en natuurlijk de koopovereenkomst. Naast inspiratie bundelt deze configurator dus ook eenvoudig inzicht in alle belangrijke documenten. 

Ben jij klaar om jezelf in 3D te laten inspireren en informeren? Open dan de woningconfigurator door op de groene knop hierboven te klikken. 

  Stel je vragen
  Maak een account aan