Nieuwe fase in Het Lint- fase 4

4 maart '21

We hebben fantastisch nieuws vanuit Het Lint: fase 4 komt er aan. Sterker nog, we verwachten nog voor de zomer in verkoop te gaan met maar liefst 40 nieuwe woningen. Je kunt kiezen uit hoekwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen en fraaie twee-onder-een-kap woningen. In deze fase zitten zelfs aan paar hele royale XL woningen in het aanbod. De nieuwe woningen dragen bij aan het unieke, dorpse karakter zoals je dat nu al terug ziet binnen het Lint.

De sfeer in Het Lint

Rond lopen in Het Lint geeft je een heerlijk, ontspannen gevoel. De wijk straalt rust en ruimte uit en ligt vrijwel direct aan het water. Tel hier de groene omgeving bij op en je begrijpt meteen waarom veel mensen hier willen wonen. Daarnaast zorgt de variatie in woningtypes voor genoeg keuze om hier je droomwoning te vinden.

Schrijf je in voor deze fase!

Zie jij jezelf hier al wonen? Ga dan snel naar het woningaanbod van Het Lint, waar je alle schetsen van de woningen kunt zien. Kies je favoriete woningtype uit en klik op de button aanmelden voor deze fase. Belangrijk, want de datum waarop je je aanmeldt voor deze fase telt straks mee bij de toewijzing van de woningen. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans op een woning. Lees hier alles over de toewijzing van de woningen in Hoef en Haag.

Naar woningaanbod
Contact Stel al je vragen
Woningaanbod Bekijk de woningen