Nog 1 woning beschikbaar in Het Lint!

21 maart '17

Wat is het hard gegaan in de wijk Het Lint, er is in fase 2 nog maar 1 woning beschikbaar: een villa van het type De Burght. En het mooie is: de bouw start al binnenkort. Daardoor woon je volgend jaar al in jouw nieuwe huis in Hoef en Haag!

Het huis staat op een kavel van maar liefst 518 m2 en heeft een statige zijentree. De begane grond is daardoor verdeeld in een half open keuken en woonkamer. Daar heb je ook vloerverwarming. Samen met de zonnecollectoren op het dak maken dat je energierekening lekker laag blijft.

Veel ruimte in en om het huis

Het Lint, dé groene buurt van Hoef en Haag

Uiteraard heb je in dit huis genoeg ruimte. Zo heb je standaard 4 slaapkamers en is de zolder groot genoeg om nog een aantal kamers te maken.

Buiten heb je een tuin rondom, waardoor je altijd ergens een hoekje hebt om van de zon te genieten. Voor de deur heb je een groenstrook met bomen.

Hoe is de wijk Het Lint?

De woning staat in de wijk Het Lint, de groenste wijk van Hoef en Haag. Je woont hier rustig in een dorpse setting. De woningen krijgen een schuine kap om de dorpse sfeer te benadrukken. Opvallend aan deze wijk is dat alle woningen een voor- en achtertuin hebben én dat je je auto op eigen erf parkeert. Dat geeft een rustig straatbeeld en is veilig voor kinderen.

Dit niet jouw woningkeuze? Bekijk het totale aanbod in Het Lint
Interesse? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter