Nog enkele woningen beschikbaar in Het Lint

29 maart '19

Er zijn nog enkele vrijstaande woningen in Het Lint beschikbaar. De woningen hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht en de luxe woningen hebben allemaal een fijne grote tuin! De bouw van deze woningen start al in april 2019. 

image alt

Chateau

Er is 1 woning beschikbaar van het indrukwekkende woningtype Chateau. De woning heeft een rieten kap en ademt luxe en klasse. Het uitzicht over het water en het grote stuk vrije natuur, maken het plaatje helemaal compleet. Deze woning heeft een ruime tuin die helemaal om het huis heen loopt. Vanuit je openslaande deuren, stap je met je kopje koffie de tuin in. Met maar liefst 180m2 woonoppervlak en 4 slaapkamers heb je alle ruimte. Bij dit huis hoort ook een vrijstaande garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Bekijk de woning
image alt

De Burcht

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar van het type De Burcht. De vrijstaande woningen van dit type hebben ruim 160m2 woonoppervlakte en 4 slaapkamers. Stuk voor stuk hebben de woningen een fantastisch uitzicht. Een aantal woningen kijken uit over het water De Meander en een aantal over het Hoevesteinse Lint en een achterliggend watertje. Alle woningen hebben een garage én parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle ruimte voor een hobby dus. De woningen zijn er in verschillende gevelkleuren. Welke vind jij het mooist?

Bekijk de woningen
  Het laatste nieuws over Hoef en Haag
  Bekijk al het aanbod in Hoef en Haag