Sneak preview: interieurbeeld Het Lint fase 3

15 juli '20

Weet jij al precies hoe je jouw nieuwe woning in Het Lint gaat inrichten? Of heb je juist nog wat inspiratie nodig? Dan hebben we een primeur voor je: een sneak peek van een ingerichte woning in Het Lint fase 3!

Kwaliteit boven snelheid

First things first. Natuurlijk starten we liever vandaag dan morgen met de verkoop van jouw droomwoning. Maar omdat we er alles aan doen om jou tientallen jaren woonplezier te bezorgen, start de verkoop van Het Lint fase 3 niet voor, maar na de zomervakantie. Deze extra periode hebben we nodig in deze bijzondere tijden, waarin ook de bouwvak en de zomervakantie voor de deur staan. We kiezen in dit geval liever voor extra kwaliteit, dan extra snelheid. Zodra we een specifieke verkoopdatum hebben, ben jij de eerste die het hoort.

image alt

Inspirerende sneak peek

Om je tegemoet te komen voor het langere wachten, geven we je extra informatie over de woningen. Per bouwnummer hebben we de breedte en diepte van de tuinen verwerkt, zodat jij weet hoeveel ruimte je straks hebt om van het zonnetje te genieten. Ook zie je hiernaast een sneak peek interieurbeeld van de 2 onder 1 kapwoning.

Slechts het begin

Dit is slechts een voorproefje van de beelden die we je de komende weken geven. Blijf ons dus volgen voor de overige beelden van de binnen- en buitenkant van alle woningen en het allerlaatste nieuws.

Interesse? Bekijk de woningen
Vragen? Neem contact op