Sociale koopwoningen in Het Lint fase 3

21 oktober '20

Waarschijnlijk heb jij het al gezien: er zijn maar liefst 8 bouwnummers in Het Lint fase 3 met een prijs van € 250.000. Wil je weten hoe jij hiervoor in aanmerking komt en hoe de toewijzing hiervan verloopt? Lees dan snel verder.

Sociale koopwoningen

De bouwnummers 17 t/m 20 en 26 t/m 29, noemen we sociale koopwoningen. Deze hebben een verkoopprijs van €250.000 en dit zijn dus de goedkoopste woningen uit het project. Deze woningen zijn enorm gewild vanwege hun betaalbaarheid en duurzaamheid.  Wil jij ook kans maken op zo’n sociale koopwoning? Dat kan. Het verkoopproces van deze bouwnummers is hetzelfde als van de andere bouwnummers. Je kunt ze dus nu alvast op jouw wensenlijst plaatsen.

Toewijzing

We streven ernaar om eind november in verkoop te gaan met de 49 woningen in Het Lint fase 3. Uiteraard laten we jou op tijd weten wanneer de verkoop definitief start. Na de verkoopperiode, is het tijd voor de toewijzing. Voor de sociale koopwoningen gelden andere spelregels dan voor de ‘normale’ bouwnummers. Zo krijgen inwoners van Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag voorrang bij het toewijzen van deze woningen.

Vergroot jouw kansen

Ongeacht of jij in een van deze plaatsen woont, is het verstandig om een financiële check te uploaden. Want nadat we kijken of inschrijvers in bovenstaande plaatsen wonen, kijken we wie er een financiële check heeft geüpload. Dat kan voor jou het verschil maken tussen wél, of geen prachtige (sociale koop)woning in Het Lint fase 3. Wil jij alle woningen nog een keer bekijken? Klik dan op de knop hieronder.

Bekijk alle bouwnummers
  Stel je vragen
  Bekijk de bouwnummers