Bouw Hagenborgh in Het Lint gestart

3 april '18

Donderdag 29 maart jl. heeft Hoef en Haag CV (een samenwerking tussen gebiedsontwikkelaar BPD en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM) de start bouw van 82 woningen feestelijk gevierd. In totaal zijn er inmiddels ruim 400 woningen verkocht en begint het dorp Hoef en Haag al vorm te krijgen.

Wenskoker begraven door wethouder en bewoners

Wethouder André Landwehr van de gemeente Vianen begroef samen met toekomstige bewoners, een speciale wenskoker met daarin de wensen van de aanwezigen in de grond. Na het officiële moment op de bouwplaats, konden de nieuwe buren met elkaar verder kennismaken.

Weer een stap vooruit voor Hoef en Haag

André Landwehr, wethouder gemeente Vianen: "Hiermee is weer een stap gemaakt in de vooruitgang van het dorp in de gemeente Vijfheerenlanden. Het wordt een geweldig dorp dat naast de randstedelijke ligging een heerlijke rustige, groene en waterrijke omgeving biedt. In Hoef en Haag en straks de gemeente Vijheerenlanden voel je je gelijk thuis. De stad en de voorzieningen blijven dichtbij. Welkom in onze gemeente!"

Chretièn van Essen, projectdirecteur Hoef en Haag CV: “Het geeft een goed gevoel om van kopers te vernemen hoe enthousiast zij zijn over hun woning en de opzet van Hoef en Haag. Het dorp begint al echt gestalte te krijgen.”

  Meer over Hoef en Haag
  Meer over Het Lint