Start verkoop nieuwbouwwoningen De Hoffelijkheid in Het Lint

29 februari '16

Het is zover. De Verkoop van nieuwbouwwoningen De Hoffelijkheid in Het Lint start 10 maart. Kom je ook tussen 18.30 en 20.30 uur naar de Woonwinkel in de Voorstraat? Leuk! De verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier liggen voor je klaar. Natuurlijk zijn wij er ook om je alles te vertellen over de nieuwbouw in deze prachtige woonwijk.

Na het succes van de 1e fase pakken we door!

De belangstelling voor de 37 woningen in Het Dorpshart was groot. Veel mensen schreven zich in voor zo’n prachtig nieuwbouwhuis. Voor ons alle reden om door te pakken met fase 2: 59 woningen De Hoffelijkheid. 

Het woningaanbod van De Hoffelijkheid in Het Lint

nieuwbouw vianen hoef en haag het lint vrijstaande woning de hoeve

Opnieuw is het aanbod gevarieerd en datzelfde geldt voor de prijzen. We verkopen in Het Lint 59 nieuwbouwwoningen. Vanaf € 200.000 v.o.n. koop je een mooie tussenwoning. De 2 onder 1 kapwoningen zijn te koop vanaf € 375.000 v.o.n. en vanaf € 479.000 v.o.n. koop je een schitterend vrijstaand huis. Benieuwd naar de nieuwbouwwoningen? Bekijk het complete aanbod en laat je verleiden.

Waarom zou je in Het Lint willen wonen?

Deelplan Het Lint ligt naast het Kasteelterrein met de uitkijktoren en tussen de Meander en plas Everstein. De unieke architectuur - met veel oog voor details - en de ruime en groene opzet geven Het Lint een chique, dorps-landelijke uitstraling. Wat zal het heerlijk wonen zijn in dit buurtje met een heel eigen identiteit. En dan te bedenken dat het gezellige hart van Vianen en de uitvalswegen naar de grote steden zo prettig dichtbij zijn…

Alles wat je moet weten over de start verkoop

Wanneer: donderdag 10 maart
Hoe laat: van 18.30 – 20.30 uur
Waar: Woonwinkel, Voorstraat 45 in Vianen
Wat: 59  woningen De Hoffelijkheid in Hoef en Haag

  Woningen
  Financiering