De Hoffelijkheid fase 2

24 oktober '17

Hoef en Haag krijgt al aardig vorm. Ook de bouw van De Hoffelijkheid fase 2 gaat hard.

De uitvoerder aan het woord

"Mijn naam is Marco den Besten en ik ben de uitvoerder van De Hoffelijkheid fase 2. Ik wil jullie graag wat meer vertellen over de huidige stand van de bouw.

Voortgang bouw

Bij alle woningen zijn de funderingen en de begane grondvloeren aangebracht. De steigers zijn bij de eerste woningen gemonteerd en ook daar liggen de verdiepingsvloeren en zijn de constructieve wanden van de verdieping reeds aangebracht. In de komende periode zullen hier ook de tweede verdiepingsvloeren worden aangebracht. De verwachting is dat ook dat deze week bij alle woningen de constructieve wanden op de begane grond zijn aangebracht en als het mee zit liggen ook de vloeren op de eerste verdieping erop.

Hoef en Haag - De Hoffelijkheid
Hoef en Haag - De Hoffelijkheid

De bouw verloopt volgens planning

Het schiet dus al goed op en de bouw verloopt volgens planning. De uiteindelijke vorm van de huizen wordt stukje bij beetje steeds meer zichtbaar. Er gebeurd dus van alles op de bouwplaats en onze vakmensen zijn elke dag in touw om je woning zo netjes mogelijk op te bouwen. 

Werkzaamheden komende tijd

In de komende tijd zullen de overige constructieve wanden en vloeren worden geplaatst zodat er kan worden gestart met de voorbereidingen om de kappen te kunnen plaatsen. Ook zal de metselaar dan zijn werk kunnen starten.

  Lees meer over Hoef en Haag
  Huidig aanbod