Het Lint
Logo Logo

Planning

In nieuwbouwplan Hoef en Haag komen in totaal zo'n 1800 woningen, verdeeld over de wijken Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Het Lint wordt in verschillende fases gebouwd. De eerste huizen staan er al, dus ga vooral kijken en ontdek zelf hoe mooi het wordt.

Het Lint fase 2a in verkoop

De verkoop van Het Lint fase 2a is begonnen. Het plan ligt bij de entree van Hoef en Haag, grenst aan de Meander en bestaat uit verschillende woningtypes. Kijk of er een huis voor jou tussen zit! 

>> bekijk de brochure

Hoevesteijn in verkoop

In Het Lint komt een nieuw, luxe woonbuurtje. Het plan Hoevesteijn ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door de grootte van slechts 32 woningen, maar ook door de ligging. Het ligt langs de Meander. Veel woningen kijken dan ook uit over het water. In het midden van dit prachtige plan vindt je een parkje met een bestaande oude eik. De luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen zijn rijk gedetailleerd. De bouw start in september.

Hagenborgh

In april is de verkoop gestart van 82 woningen Hagenborgh. De verkoop is heel snel en goed gegaan. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. In Hagenborgh vind je diverse woningtypes. De woningen zijn stuk voor stuk bijzondere woningen die liggen in deelplan Het Lint tussen de Meander en de Kasteeltuin. De bouw is in het 1e kwartaal van 2018 gestart.

De Hoffelijkheid fase 2

Eind november zijn wij gestart met de verkoop van 12 woningen De Hoffelijkheid fase 2. Het plan bestaat uit vijf eengezinswoningen,  zes 2 onder 1 kapwoningen en één vrijstaande woning. De woningen hebben zowel binnen als buiten veel ruimte. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

De Hoffelijkheid

De 59 woningen De Hoffelijkheid zijn 10 maart 2016 in verkoop gegaan. Het plan kent veel verschillende woningtypes. De verkoop is bijzonder succesvol verlopen, alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Het Dorpshart

Zijn deze woningen in Het Lint niet helemaal wat je zoekt maar je wilt wel graag in Hoef en Haag wonen? Kijk dan eens naar de woningen in Het Dorpshart.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?