Planning Het Lint

Ruim buiten wonen met een dorps karakter doe je in Het Lint. Deze mooie wijk wordt in verschillende fases gebouwd. Een deel van de wijk is al bewoond dus ga vooral kijken of het jouw droombuurt is. Het goede nieuws; er komt nieuw aanbod aan! De kroon op Het Lint, een stijlvol appartementencomplex met 17 heerlijke appartementen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen.

image alt

Landgoed Hoevesteijn

De kroon op Het Lint, Landgoed Hoevesteijn telt 17 comfortabele 3- en 4-kamer appartementen. Compleet uitgerust met keuken en badkamer. De verkoop is gestart op 16 november om 14.00 uur. De start bouw staat gepland voor het derde kwartaal van 2022. De bouwtijd van de appartementen bedraagt ongeveer een jaar. 

image alt

Het Lint fase 4

In deze fase komen 40 woningen variërend in 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen en tussenwoningen. De fase sluit aan op Het Dorpslint en krijgt een luxe uitstraling. Alle woningen zijn verkocht en de bouw is gestart in mei 2022. De bouwtijd van deze fase is ongeveer anderhalf jaar. 

image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil je een woning kopen in Het Lint? Maak dan een persoonlijk account aan in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op