De moderne living

Bij modern wordt al snel aan een koele en vrij basic inrichting gedacht. Maar de moderne trends van nu zijn allesbehalve koud. De moderne woonkamer kenmerkt zich door eenvoud, een subtiele kleur op de muur, designmeubels en het gebruik van bijzondere materialen als beton, gietvloeren en hardhout. Deze ‘cleane’ inrichting heeft Scandinavische invloeden en combineert natuurlijk prachtig met een gloednieuwe nieuwbouwwoning! Laat je inspireren en lees mee.

image alt

De moderne basis

We lieten het al even vallen, maar gieten is een te gekke optie voor een moderne vloer. Zo creëer je een enorm strakke en egale basis en dat zorgt weer voor rust in je interieur. Je kunt je vloer in diverse materialen en kleuren laten gieten en uiteraard kun je de vloerverwarming van je luxe nieuwbouwhuis er in verwerken. Heerlijk op je blote voeten door het huis!

Complementeer je vloer met een mooie kleur op de muur. Een paar jaar terug begon de trend van Early Dew, een lichtgrijze verfkleur die enorm populair werd in moderne interieurs. Nog steeds prachtig, maar ook goudgele kleuren zoals Spiced Honey -de kleur van het jaar 2019- staan prachtig in een moderne woonkamer.

image alt

Investeer in een eye catcher

Je vloer is strak, de kleur op de muur is geregeld, nu is het tijd voor de inrichting. Ons advies: investeer in een designer eye-catcher. Ga bijvoorbeeld voor die prachtige bank, een designstoel of een kunstwerk aan de muur. Combineer dit met wat meer rustige meubelstukken en accessoires. Houd hierbij het totaalplaatje van jouw moderne interieur in gedachten, zodat alles een mooi geheel wordt.

Kijk ook eens op ons moderne interieur inspiratie bord op Pinterest. Want de mogelijkheden voor jouw moderne interieur zijn eindeloos. En we kunnen je nog zoveel inspiratie meegeven, uiteindelijk gaat het erom dat je jouw nieuwbouwhuis zo inricht dat het als gegoten past. Net als je vloer…

Een tijdloos interieur meer jouw ding? Tijdloos interieur
Of ga je voor landelijk? Landelijk interieur