Een statement interieur

Jij weet heel goed wat je wilt. En je interieur reflecteert dat op uitgesproken wijze. Als je niet bang bent om gewaagde keuzes te maken in je nieuwbouwwoning, dan is het statement interieur echt iets voor jou. Ben je er nog niet helemaal uit? Laat je hier vooral inspireren voor jouw nieuwe huis.

image alt

Het Wow-effect!

Het Wow-effect is toch wel kenmerkend voor een statement interieur. Is het de blauwe designbank die daarvoor zorgt of is het juist de complete minimalistische look die indruk maakt? Of misschien is het wel het bijzondere gebruik van materialen. Denk bij een statement interieur bijvoorbeeld aan tegels in de woonkamer. Maar dan aan de muur! Je hebt zelfs speciaal behang dat een tegel- of zelfs lederlook op de muur kan creëren.

Het wow-effect kun je ook door gebruik van kleur bereiken. Ga helemaal over the top voor wel tig verschillende kleuren of houd het simpel met een wand of meubelstuk in een kleur. Datzelfde geldt voor je meubels. Laat je een design stuk eruit springen of houd je die juist rustig om de focus op een kunststuk aan de muur te houden? Alles is mogelijk, er zijn geen regels!

image alt

Nieuwbouw maar dan anders

Denk je dat het lastig is om een statement interieur te creëren in een nieuwbouwhuis met een standaard indeling? Juist niet. Een nieuwbouwhuis is daar perfect voor, hier heb je nog de vrijheid om met de aannemer rond de tafel te gaan zitten voor de afwerking en soms zelfs indeling van je woonkamer en keuken. Een extra wandje erbij zodat je keuken is afgesloten is echt geen enkel probleem. Ook is het gaaf om bijvoorbeeld balken aan te brengen, een plafond te verlagen of andere unieke details aan je woning toe te kennen. Maar dan zonder de verborgen gebreken die je bij een oud huis wel tegen kunt komen. Ideaal dus!

Je nieuwe huis is straks een blanco blad wat je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Laat je vooral inspireren door onze bijzondere statement interieurs die wij verzameld hebben op ons Pinterest bord en ga voor een uitgesproken woonkamer in je nieuwe huis…

Toch liever een modern interieur? Modern
Of jou je van tijdloos? Tijdloos interieur