De ZomerWeideZaterdag is leuk voor iedereen

29 mei '17

Met de ZomerWeideZaterdag laten we omwonenden, geïnteresseerden en toekomstige bewoners van Hoef en Haag de dorpse sfeer proeven. Beleven, ontmoeten en genieten staan centraal. Kom met het hele gezin of wandel lekker met z’n tweetjes rond. Op het prachtige Kasteelterrein is echt van alles te beleven op 10 juni.

Beleef, ontmoet en geniet

Natuurlijk kun je informatie inwinnen over de woningen die nu in verkoop zijn en we vertellen je ook graag meer over het toekomstig aanbod. Maar dat niet alleen. Er zijn kraampjes met leuke hebbedingetjes, er is muziek, je kunt er lekker eten en er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Laat je inspireren door de tuintips van Tuincentrum Huiting, rijd een rondje op één van de paarden van Stal Bosgoed, laat je sminken of haal een glittertattoo, wandel mee tijdens een geweldige rondleiding of doe mee aan een sportieve ouder-kind-bootcamp. En dit is nog maar een greep uit het aanbod.

De ZomerWeideZaterdag is een dag die je niet wilt missen. Vooral omdat het ontzettend gezellig wordt. Zien we je 10 juni?

Details op een rijtje

  • Waar? Op het Kasteelterrein in Hoef en Haag
  • Wanneer? Zaterdag 10 juni
  • Tijd? Van 11.00 tot 17.00 uur 
  • Wie? Voor jong en oud
  • Wat? Houd de nieuwsitems op deze website en facebook in de gaten.

Kleurplaat

We hebben speciaal voor deze leuke dag een kleurplaat laten maken. Kleur dit op je mooist in en kom hem inleveren op de ZomerWeideZaterdag én ontvang een verrassing!

  Lees meer over Hoef en Haag
  Wat is er allemaal te doen?