Houd je agenda vast vrij

28 februari '19

Dat de 3e editie van de ZomerWeideZaterdag er komt is een feit!  ̶O̶p̶ ̶z̶a̶t̶e̶r̶d̶a̶g̶ ̶1̶5̶ ̶j̶u̶n̶i̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶v̶a̶n̶ ̶1̶1̶.̶0̶0̶ ̶t̶o̶t̶ ̶1̶6̶.̶0̶0̶ ̶u̶u̶r̶.̶ ̶  Op zaterdag 8 juni van 11.00 tot 16.00 uur is het weer zover. Hét jaarlijkse evenement waar iedereen die met Hoef en Haag te maken heeft welkom is. Als bezoeker of als participant. Het programma is nog niet bekend, maar volgt binnenkort. Houd 8 juni in ieder geval vast vrij in de agenda, zodat je er bij kunt zijn.

Hoe zat het ook alweer?

Iedereen die verbonden is aan Hoef en Haag is welkom op de ZomerWeideZaterdag. Ben je nieuwe bewoner van Hoef en Haag en vind je het leuk om je buren beter te leren kennen? Of woon je al even in Hoef en Haag en is de ZomerWeideZaterdag ondertussen traditie geworden? Of wil je jouw lokale onderneming op de kaart zetten en mensen kennis laten maken met je product? Het kan allemaal. 

En wat als je gewoon houdt van gezelligheid, een lekkere kop koffie en vertier voor de kinderen? Dan ben je natuurlijk ook méér dan welkom.

Even terugblikken

Het exacte programma van de ZomerWeideZaterdag is nog niet bekend. Iedereen die al eerder op de ZomerWeideZaterdag is geweest, weet al dat je een dag vol vermaak en gezelligheid kunt verwachten. Voor iedereen die nóg niet bekend is met het evenement, blader eens door de foto's. Een beter beeld kunnen we je niet geven.

  Meer nieuws over Hoef en Haag
  Neem contact op