Binnenkort start verkoop nieuwbouw Hoef en Haag

15 oktober '15

In november starten we met de verkoop van de eerste woningen in Hoef en Haag. Wil je niets missen en kans maken op een huis, schrijf je dan in als geïnteresseerde. Dan ontvang je van ons - een week voor de start verkoop – een nieuwsbrief per e-mail. Voor het zover is, lichten we graag een tipje van de sluier op.

Wat kun je kopen in Hoef en Haag?
We starten met de verkoop van 37 nieuwbouwwoningen in deelplan Het Dorpshart. Tegelijk bieden we 17 kavels te koop aan in deelplan 't Lint. In het woningaanbod zit heel veel variatie. Er zijn tussenwoningen, hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen.

Woningtype Bredenrode, Dorpshof en Meander zijn tussen- en hoekwoningen. Deze nieuwbouwwoningen koop je al vanaf circa € 200.000 v.o.n. Woningtype ‘Dorpshuis’ is een geschakelde 2 onder 1 kapwoning en type Kasteeltuin is een 2 onder 1 kapwoning. Deze prachtige nieuwbouw is te koop vanaf circa € 356.500 v.o.n. De grote huizen staan op riante kavels van 125 tot 300 m2. Allemaal hebben ze 3 of 4 slaapkamers en een riante 2e verdieping waar je met gemak nog 2 kamers kunt maken.

Of koop je liever een vrije kavel in Vianen?
Doe je het liever helemaal op je eigen manier? Droom je al een tijdje van een huis dat volledig aansluit bij jouw smaak en woonwensen? Natuurlijk zijn er wel een paar regels waar je je aan moet houden, maar verder dagen we je vooral uit om je fantasie de vrije loop te laten. Laat je dan inspireren door de mogelijkheden van de 17 kavels.

  • De kavels vind je in deelplan 't Lint.
  • Vanaf circa € 225.000 koop je een kavel.
  • De kavelgrootte varieert van 420 tot 800 m2.
  • Je hebt altijd 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.