Kennismaken met nieuwe eigenaren van De Keuken

21 juni '21

Sybel en Anouk zijn partners én ondernemers pur sang. Ze runnen een dansschool én een uit de hand gelopen hobby van T-shirts bedrukken is inmiddels een goedlopende business. Als we de dames spreken, wordt het ineens een stuk minder vreemd dat ze midden in de crisis een horecazaak hebben overgenomen. Met zo’n enthousiasme en positieve drive creëer je de meest prachtige dingen.

“We kenden Karin, de vorige eigenaresse. Vanaf het begin hebben we tegen haar gezegd, ‘als je de zaak van de hand wilt doen, laat het ons weten!’ En zo geschiedde. We hebben De Keuken altijd fantastisch gevonden. Zo leuk, horeca midden in een nieuw dorp dat nog aan het groeien is. Hoef en Haag CV bedacht ooit dat er bij de woonwinkel horeca moest komen, zodat er één plek in de wijk was om te vergaderen en elkaar te ontmoeten. Dat is met ‘De Keuken’ gelukt. Zo hebben we een gezicht en zijn we aanspreekbaar. En daar genieten wij nu met z’n allen van. Het feit dat we Stef van Berkel en Diane van Toor van Hoef en Haag CV altijd om hulp kunnen vragen, geeft ons een prettig gevoel.”

We initiëren en co-creëren

“Toen we de sleutel in handen kregen, hebben we wel wat aangepast. Ik wilde wat stad naar het dorp brengen. Wat meer reuring! En daar hebben we de look and feel en kaart op aangepast. Nu kun je hier terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Op de kaart staat voor elk wat wils. Van vegan tot vegetarisch, gluten- en lactosevrij. Maar ook voor een lekker biertje met bitterbal kun je hier terecht.”

Groots dromen

“In de toekomst hoop ik ook diner te kunnen verzorgen, 7 dagen per week open én vol. Dat is mijn droom! En hoe mooi zou het zijn als we het concept van De Keuken ook nog op andere plaatsen uit kunnen rollen. Ik denk groots!” lacht Sybel. De maatschappelijke functie van De Keuken in het dorp blijft natuurlijk behouden. “We organiseren zelf allerlei events en als onze hulp op initiatief van bewoners gewenst is, dan zijn wij natuurlijk ook van de partij.”

hoef en haag
Hoef en Haag

Sterk duo

Sybel en Anouk zijn een sterk duo. Anouk is de rots in de branding die thuis alles draaiend houdt en tegelijkertijd de sparringpartner van Sybel is. “Anouk zorgt voor onze twee kleintjes en ik zorg ervoor dat dit ‘kindje’ groot wordt. Sinds kort wonen we in Vianen op de dijk. Of we niet liever in Hoef en Haag hadden willen wonen? Nou, we vinden het dorps in alles geweldig, maar onze liefde voor opknaphuizen heeft het gewonnen. Nu hebben we het beste van twee werelden.”

Het terras staat klaar en als het minder mooi weer is, kun je lekker binnen zitten. Wil je Sybel ontmoeten en de sfeer en smaak van De Keuken beleven? Check even de website voor de openingstijden. Sybel heet je met heel veel plezier welkom!

www.instagram.com/dekeukenvanhoefenhaag

Meer weten? Contact
Lees alles over Hoef en Haag Nieuws