Hoe gaat het met De Keuken van Hoef en Haag in deze roerige tijden

8 februari '22

Een nieuwe horecazaak starten is een uitdaging, helemaal in deze tijden. De eigenaars van de Keuken vertellen graag hoe ze het ervaren.

image alt

Het is al niet makkelijk om in een nieuw dorp te starten met horeca, maar de maatregelen van afgelopen periode maakt het dubbel zo ingewikkeld, of niet?

Sybel: "Het is inderdaad een uitdaging om in een nieuw dorp te beginnen met een horecazaak. Wij vinden het echter heel leuk en halen veel energie uit het enthousiasme van de bewoners. Iedereen wil er het leukste dorp van maken! Iedereen is erg betrokken en ons bereik is zich steeds meer aan het uitbreiden.

Ondernemen in zo een veranderende tijd vraagt om veel flexibiliteit, ook van het personeel. Iedereen moet zich telkens aanpassen. Zo zij wij van alleen to go, naar alleen open op het terras gegaan. Vervolgens zijn wij in de avond open gegaan, toen ging de horeca om 17.00u dicht. Al met al veel veranderingen." 

Op zoek naar versterking

Klopt! Wij moeten toch op zoek naar versterking. Wij zijn net weer open en hebben zeker nog wat vaste gezichten nodig. Dus hierbij gelijk een oproep: Ken of ben jij iemand die graag in de horeca wil werken? Dan is dit jouw kans! Wij hebben een gezellig team, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris.

Jullie halen alles uit de kast, wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen periode en wat kunnen we nog verwachten?
Dat is zeker waar. Wij willen er alles aan doen om iedereen in en rondom Hoef en Haag te voorzien van heerlijk eten. Daarnaast willen wij ook ons personeel behouden, dus zullen wij er alles aan doen om iedereen te laten werken. Wat hebben wij allemaal gedaan? Veel! Wij hebben veel gedaan wat volgend jaar zeker terug gaat komen, zoals: kerstbomen verkoop, kerstmarkt, oliebollen verkoop, pompoen snijden voor kinderen, pepernoten bakken, kidscafé en paasboxen bezorgen. 

image alt

Wat kan men nog verwachten bij De Keuken?
Veel meer leuke activiteiten. Wij zijn bezig met het plannen van een pubquiz. Daarnaast willen wij nog verschillende workshops organiseren, ook voor de kids. Al met al, veel om naar uit te kijken en te organiseren.

Jullie zijn sinds kort aangesloten bij Thuisbezorgd.nl, waarom?
We zaten tot voorkort natuurlijk in een lockdown. Wij zijn lang ‘dicht’ geweest en mochten niemand binnen ontvangen, alleen voor afhaal waren de mensen welkom. Om toch bezig te blijven hebben we ons aangesloten bij Thuisbezorgd. Hier kunnen mensen een lekker broodje of heerlijke saté bestellen. Wij bezorgen in Hoef en Haag, Vianen, Nieuwegein, Hagestein en Tull en ’t Waal. Superleuk om te zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden. 

En wat kunnen we nog meer verwachten nu er steeds meer versoepelingen komen?
Heel veel gezelligheid en lekker eten! Wij hebben iedereen gemist in onze prachtige zaak. Elke dag is het een feestje bij ons, en dat willen wij graag delen met jullie. Dus we hopen iedereen snel weer te zien! 

Meer informatie over de mogelijkheden van De Keuken vind je op de website

  Nieuws
  Contact