De Woonwinkel verhuist!

19 april '19

De Woonwinkel van Hoef en Haag gaat verhuizen. We verhuizen van Vianen naar Hoef en Haag. Daarom is de Woonwinkel binnenkort een paar zaterdagen gesloten.

Tijdelijk gesloten

In verband met de verhuizing is de Woonwinkel gesloten op zaterdag 27 april, 4 en 11 mei. Tijdens deze periode ben je van harte welkom bij 1 van onze makelaars van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via deze website. Je kunt met ons chatten, bellen of een vraag achter laten via het vragenformulier. Vanaf zaterdag 18 mei kun je terecht in de nieuwe Woonwinkel op de Lekstraat 38 in Hoef en Haag.

De nieuwe locatie

In de Woonwinkel van Hoef en Haag kun je terecht met al je vragen over dit nieuwe dorp. Wel zo handig dat we ons nu gaan vestigen in Hoef en Haag zelf dus... We verhuizen naar de Lekstraat 38 in Hoef en Haag. Zo kun je nog beter de sfeer proeven van het nieuwe dorp! Een nieuw pand, nieuw interieur en... 'de Keuken van Hoef en Haag'. Wat dat is? Dat vertellen we je binnenkort!

Nog niet bekend met de Woonwinkel?

Iedere zaterdag kun je tussen 11.00 en 13.00 uur terecht bij de Woonwinkel van Hoef en Haag. Hier kun je je laten informeren over de nieuwbouwwoningen in de wijken Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. In de Woonwinkel is ook een maquette te vinden van het nieuwe dorp. Zo kun je een goede indruk krijgen van jouw toekomstige woonomgeving. De Woonwinkel zit momenteel nog gevestigd op de Voorstraat 45 in Vianen.

woonwinkel
  Meer nieuws
  Neem contact op