FoodFestival Hoef en Haag

24 juli '19

Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus vanaf 11.00 uur vindt de eerste editie van het Hoef en Haag FoodFestival plaats! De naam zegt het natuurlijk al, deze dag staat in het teken van lekker eten. Vergezeld van lekkere drankjes, live muziek, lokale producten en spellen. Het festival wordt gehouden op Camping Everstein in Hagestein. Het thema van deze eerste editie is 'Welkom Hoef en Haag'.

Voor iedereen

Met dit FoodFestival wil de organisatie jong en oud, inwoners en toeristen, bedrijven en verenigingen verbinden door ongedwongen te genieten van heerlijk gevarieerd eten en drinken, livemuziek, een lokale markt en spellen. Dit alles vindt plaats op de geweldige locatie Camping Everstein in Hagestein. Tijdens deze leuke dag kun je o.a. Van Wilderen bieren en cocktails proeven, Anne&Max met hun heerlijke koffie met lekkers bezoeken, een breed scala aan eten proberen en natuurlijk de welbekende producten van Eetcafé De Lekdijk proeven.

Entertainment

Of wat dacht je van kennismaken met lokale ondernemers en hun producten op de markt? Of even gewoon relaxen aan het water, voeten in het zand en de kinderen die heerlijk kunnen spelen aan, op en in het water. En dat alles met muziek van o.a. DJ Tim, Django Wagner en de coverband Treasure op de achtergrond. Kom je langs?

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom via [email protected].

  Homepage Hoef en Haag
  Meer nieuws over Hoef en Haag