Gebruik jij de BouwApp al?

3 juli '20

Hoef en Haag is volop in ontwikkeling en groeit enorm. Hoe meer inwoners, hoe belangrijker de communicatie is. Om dit gemakkelijker en sneller te laten verlopen, kun je vanaf nu gebruik maken van de BouwApp.

Bron van informatie

Met de BouwApp communiceren we snel, gemakkelijk en duidelijk. Ervaar je overlast als gevolg van de werkzaamheden? Meld het gemakkelijk via deze app. En als er bijvoorbeeld tijdelijk een weg wordt afgesloten voor werkzaamheden, informeren we jou via de BouwApp. Ideaal toch? Uiteraard houden we je ook op de hoogte van alle andere ontwikkelingen in Hoef en Haag.

Telefoon

Zo installeer je de BouwApp

Om de BouwApp van Hoef en Haag te kunnen gebruiken, volg je de volgende vijf stappen:

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows) of scan deze QR code:
  2. Zoek project via ’ontdek’
  3. Zoek op “Hoef en Haag”
  4. Selecteer project
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Zo houden we jou op de hoogte

Elke keer dat wij een bericht plaatsen in de BouwApp, komt er direct een berichtje (notificatie) op je smartphone of tablet. Het voordeel is dat het via de app direct gedeeld kan worden en we niet hoeven te wachten op de nieuwsbrief. Ook kun je met deze app eenvoudig contact met ons opnemen en kunnen wij de tevredenheid van de omgeving met betrekking tot diverse zaken meten.

Heb je vragen?

Is het jou nog niet helemaal duidelijk hoe je de BouwApp kunt downloaden, installeren of gebruiken? Geen enkel probleem, we helpen je graag. Stuur een mailtje naar hoefenhaag@mijneigenhuis.nl en we helpen je zo snel mogelijk.

Hoef en Haag nieuws Lees het nieuws
Welke wijken zijn er? Lees hier meer