Glühwein, schaatsen en kraampjes vol mooie spullen

8 december '22

De temperatuur gaat omlaag, de dagen worden korter en de straten van Hoef en Haag zijn versierd met fonkelende lichtjes. Tijd voor een gezellige borrel en kerstmarkt! Op vrijdag 16 december en zaterdag 17 december wordt de wijk omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs.

Hoef en Haag bestaat dit jaar 5 jaar. In de zomer hebben we dit jubileum al uitgebreid gevierd, maar geen feestjaar wordt afgesloten zonder knallend einde. Kom langs en drink een drankje of breng een bezoekje aan de kerstmarkt. Toegang is gratis!

Samen heffen we het glas

Op 16 december zijn alle inwoners van Hoef en Haag welkom om samen het glas te heffen, elkaar te ontmoeten en te begroeten. Beleef samen met vrienden, buren en kennissen kerst in Hoef en Haag. Je bent welkom in het gezellige kerstdorp op De Brink, tussen 17.00 en 22.00 uur, waar we de vuurkorven aansteken en zorgen voor een hapje en een drankje.

Winter in Hoef en Haag

Mooie kerstspullen scoren

Op zaterdag 17 december is het van 11.00 tot 20.00 uur feest in het kerstdorp op De Brink. Wat je kunt verwachten? Maar liefst dertig kramen waar je heerlijk langs kunt struinen. Scoor mooie kerstartikelen, warm even op met een kop warme choco of glühwein en geniet van lekkere hapjes. De kraampjes zijn te bezoeken tot 17.00 uur.

Wat is een kerstmarkt zonder muziek? Het Soester knollenkoor zorgt ervoor dat de kerstsfeer er goed in zit. Zij zingen deze dag de allermooiste liedjes.

Voor de kids

Kom je met de kinderen naar de kerstmarkt? Ga dan zeker even langs de levende kerststal en bewonder de dieren. Daarna kan er volop geschaatst worden op de schaatsbaan. Ga met je hele gezin op de foto, rij met een arrenslee door de wijk of draai een rondje op het rodeo-rendier: niets is te gek! Als kers op de taart komt de Kerstman langs en kun je knuffelen met een sneeuwpop.

Nog meer te beleven

Je hoeft niet bang te zijn dat je met trek naar huis gaat, want De Keuken van Hoef en Haag zorgt voor poffertjes, broodjes worst en snert. Lekkere winterse gerechten waar je direct van opwarmt. Klinkt goed, toch? Kom langs en geniet van de heerlijke kerstsfeer!

Bezichtig een woning per arrenslee

Vind je het leuk een woning van binnen te zien of heb je interesse om in Hoef en Haag te gaan wonen? Tijdens de kersmarkt kun je per arrenslee door de wijk rijden. Proef de sfeer én bezichtig woningen die in de verkoop zijn of gaan. Zo kun je alvast kijken of dit een plek is die voor jou als thuis voelt. Laat je verrassen en informeren over wonen in het nieuwste dorp van Nederland!