Het nieuwste woningaanbod

Meander

De herenhuizen Meander zijn 6 meter breed, waardoor je een grote woonkamer hebt en een lekkere leefkeuken. Boven zijn er 4 goed bemeten slaapkamers en de 2e verdieping kun je naar eigen idee inrichten. Diepte tuinen staan garant voor genieten van het buitenleven. Zie jij je hier tijdens de zomermaanden al lekker op je loungebank zitten? Vanaf € 275.900 v.o.n. koop je zo’n mooi nieuwbouwhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 163 m2. Meer weten weten over Meander? Kom 7 april tussen 18.30 en 20.00 uur naar de Woonwinkel in Vianen.

Wees er op tijd bij!

25 maart '16

De verkoop van de vorige fase ging razendsnel. Wil je deze nieuwe 8 woningen niet missen? Kom dan naar de start verkoop. De brochure, prijslijst en het inschrijfformulier liggen voor je klaar. Natuurlijk zijn wij er om je vragen te beantwoorden.

Compleet woonklaar wonen in Het Dorpshart?

In Hoef en Haag heb je de unieke mogelijkheid om je woning in Het Dorpshart compleet woonklaar te laten opleveren. Als jij dat wilt natuurlijk. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Én we zorgen dat je nieuwe huis wordt ingedeeld zoals jij dat wilt. Meer weten? Kijk gauw op de speciaal ontwikkelde Victor&Wonen website. Ontdek welke Woonsfeer en Leefwijze(n) bij jou en je gezin passen en laat je inspireren.

Nog enkele woningen en kavels beschikbaar

Wonen in een 2 onder 1 kapwoning aan het water in Het Dorpshart of in een riant vrijstaand huis in de groene wijk Het Lint. Het kan nog steeds! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Alle woningen staan op grote kavels, zijn praktisch ingedeeld en lekker licht en ruim. Ontwerp jij liever zelf of met een architect jouw eigen paleis? Ook dat kan. Er zijn nog een paar kavels vrij. Wij vertellen je hier 7 april graag alles over!

Waar en hoe laat?

  • donderdag 7 april
  • van 18.30 tot 20.00 uur
  • Woonwinkel, Voorstraat 45 in Vianen