Nieuwe ondernemers in "De Keuken van Hoef en Haag"

9 maart '21

Per 1 april 2021 starten twee enthousiaste ondernemers Sybel Erduran en Anouk van Aubel in "De Keuken". Op 2 maart heeft Hoef en Haag CV (een samenwerking tussen BPD en AM) met de nieuwe ondernemers het contract voor toekomstige samenwerking getekend.

Stef van Berkel, gebiedsmarketeer namens Hoef en Haag CV; "We zijn blij twee enthousiaste ondernemers te hebben gevonden om De Keuken met een eigen identiteit en nieuwe ideeën voort te zetten. Sybel en Anouk zijn twee energieke dames, die begrijpen hoe belangrijk De Keuken voor Hoef en Haag is. Hopelijk komen er straks versoepelingen van de Coronaregels aan en krijgen zij een mooie kans om van De Keuken een nog groter succes te maken. 

image alt

Met De Keuken hebben wij als Hoef en Haag CV een gezicht, zijn wij aanspreekbaar en leveren wij actief een bijdrage aan de sociale cohesie in het dorp. Na de realisatie van bijna 900 woningen is er ook vanuit de bewoners duidelijk een behoefte ontstaan voor een ontmoetingsplek, waar je onder het genot van een vers gezet kopje koffie en/of een lekkere gezonde lunch kan afspreken. Met de ideeën, het enthousiasme en de nieuwe kaart van Anouk en Sybel moet dit gaan lukken." Ondertussen worden de voorbereidingen opgestart door Sybel en Anouk. "Het is echt een prachtige plek, waar eten en gezelligheid centraal staat. Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten in De Keuken!"

Over De Keuken

In het centrum van Hoef en Haag bevindt zich aan de Lekstraat 38 het lunchcafé "De Keuken". Bij "De Keuken" kun je straks genieten van heerlijke koffie, versgebakken taart, verschillende broodjes, een uitgebreid lunchaanbod en lekkere hapjes bij de borrel. "De Keuken" is een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud van waaruit straks diverse leuke activiteiten worden georganiseerd. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Keuken of volg "De Keuken" op: Facebook en Instagram.

  Neem contact op
  Meer nieuws lezen