Nieuwjaarsnieuwsbrief 2020-2021

16 december '20

Als (toekomstig) bewoner van Hoef en Haag ben je natuurlijk nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt in dit nieuwe dorp. Via deze update brengen we jou graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

Hoef en Haag in ontwikkeling

Het nieuwe dorp Hoef en Haag is natuurlijk volop in ontwikkeling en dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijven. De afgelopen periode is er weer veel gebeurd en er zit ook weer voldoende aan te komen. We brengen je daar graag van op de hoogte! Heb jij als (toekomstig) bewoner vragen over 1 van de volgende onderwerpen? Mail dan naar [email protected].

Terugblik 2020

Het afgelopen jaar is Hoef en Haag enorm gegroeid. Maar liefst ca. 200 woningen zijn er in Het Lint 2A, Dorpshart 3A en De Erven 3BC bijgekomen. Ook is de bouw gestart van Het Brinkhuis, krijgt de Kasteeltuin meer vorm en wordt de Meander steeds een stukje verder uitgegraven dit jaar tot en met de Erven 3BC.
Het is mooi om te zien dat het dorp steeds een beetje meer af is en de inwoners zich thuis gaan voelen.

Halverwege 2020 zijn we gestart met het gebruik van de BouwApp. 464 mensen volgen op dit moment de BouwApp van Hoef en Haag. We merken dat we hierdoor snel en efficiënt met de omgeving communiceren en dat dit als prettig wordt ervaren. We raden ook iedereen aan om deze app te gaan volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws in Hoef en Haag.

Doorkijkje 2021

Het Brinkhuis

Dit jaar staat o.a. in het teken van de bouw van Het Brinkhuis. De bouw is gestart in december jl. en is naar verwachting begin 2022 gereed. Met ingang van week 10 start ook de bouw van de 16 appartementen, de verwachting is dat deze gezamenlijk wordt opgeleverd.

De Erven

De eerste woningen in de Erven fase 1 zijn afgelopen jaar opgeleverd. De eerste woningen van fase 2 worden medio 2e kwartaal opgeleverd. Verder starten we deze maand met de bouw van Het Centrale Erf. Fase 4AB wordt nu bouwrijp gemaakt.

Het Lint

Vanaf het 2e kwartaal 2021 wordt gestart met de bouw van Het Lint fase 3DEF. Janssen Ontwikkeling start met fase 3F (aansluitend op het bestaande stuk van Het Lint) en vervolgens start Trebbe fase 3E (naast Janssen). Het bouwverkeer rijdt hiervoor over het Hoevesteinse Lint.

Hoevesteinse Lint

Naar verwachting wordt deze heringericht, dat willen zeggen definitief, vanaf moment dat de woningen in Het Lint fase 3DEF gereed zijn en er woonrijp gemaakt kan worden. Naar verwachting is dit medio 2022.

Het Dorpshart

Fase 4AE wordt nu bouwrijp gemaakt en is rond de zomervakantie 2021 afgerond. De verwachte start bouw van de woningen is vanaf september 2021. Tijdens de bouw rijdt het bouwverkeer net als nu over de asfaltweg parallel aan de Hagesteinsestraat.

Nieuw woningaanbod

Het Lint fase 3

In december zijn we gestart met de verkoop van het Lint. Het animo was overweldigend. De landelijke architectuur wordt gewaardeerd begrijpen we van onze belangstellenden. De verkoopgesprekken zijn inmiddels gestart.

AI

Het Dorpshart fase 4

Op 15 december zijn we gestart met de verkoop van voorlopig alweer het laatste deel van het Dorpshart (fase 4 deel 2). De 39 woningen zijn een vervolg op de 52 woningen van deel 1, welke in 1x uitverkocht zijn. Ook hier worden weer woningen aangeboden in de bekende oud Hollandse sfeer in 3 maten van  5,1m, 5,4m en 6 meter breedte.

Aan de zijde van het water wordt een prachtige 2 onder 1 kapwoning gerealiseerd. Voor het actuele aanbod en de beschikbaarheid van de woningen in deze fase verwijzen we je graag naar de website. https://www.hoefenhaag.nl/het-dorpshart

VV

De Erven 4B

Naar verwachting starten we medio februari met de verkoop van 38 woningen in De Erven 4B. Deze fase is een vervolg op het succesvolle fase 3 met grotendeels dezelfde woningen. De karakteristieke rijwoningen worden afgewisseld met tweekappers in 2 varianten en een vrijstaande woning. Het aanwezige groen en de ruime kavels zorgen voor een aangename en prettige sfeer.

De architectuur daarentegen heeft nét weer een wat andere identiteit. De ontwerpen zijn verzorgd door Hans Been architecten. Je kunt je nu al inschrijven en houden we je dan op de hoogte van de voortgang en start van de verkoop.

Verder dit jaar

BEBO

Achter de schermen werken we door aan de verdere opbouw van Hoef en Haag. Denk bijvoorbeeld aan luxe appartementen en ook onderzoeken we de mogelijkheden voor kleinere zogenaamde BEBO’s (BEneden- en BOvenwoningen). Belangstellenden houden we graag op de hoogte via de nieuwsbrieven en natuurlijk onze website en social media.

Keuken van Hoef en Haag

De Keuken van Hoef en Haag is tot en met 19 januari gesloten. We wachten de berichtgeving af wat hierna mogelijk is.

Instagram

Wil jij niets missen? Volg ons dan op Instagram: https://www.instagram.com/hoef_en_haag/

  Homepage Hoef en Haag
  Algemeen nieuws over Hoef en Haag