Officiële opening Kindcentrum Hoef en Haag

23 september '22

Na een lange periode van plannen maken, voorbereiden, bouwen en inrichten heeft op maandag 19 september de officiële opening van Kindcentrum Hoef en Haag plaats gevonden.

Met deze officiële opening voor de bestuurders, directeuren, wethouders en architecten die aan het gebouw hebben meegeholpen, heeft het dorp Hoef en Haag haar eerste basisschool en kinderopvang. Zowel kinderdagverblijf als de basisschool en de buitenschoolse opvang zijn al enige tijd geopend. Na de start van het nieuwe schooljaar hebben ouders al kennis kunnen maken met deze prachtige voorziening.

Hoef en Haag CV is bijzonder blij met de vestiging van het kindcentrum (basisschool en kinderdagverblijf) in de gebiedsontwikkeling Hoef en Haag. Met de centrale ligging aan De Brink maakt het centrum deel uit van het kloppend hart van Hoef en Haag, dat hiermee een nog belangrijkere functie krijgt. Kinderen kunnen nu lopend of op de fiets naar de school, die zal bijdragen aan de sociale cohesie binnen de wijk. Het is daarnaast geweldig dat in het jaar van het vijfjarig bestaan van Hoef en Haag naast de opening van de supermarkt nu ook de school dit jaar wordt geopend!

Ontmoetingsplek voor alle leeftijden

In het nieuwe Kindcentrum in Hoef en Haag delen basisschool Het Avontuur en Stichting kinderopvang Vianen het gloednieuwe gebouw. Het Kindcentrum biedt zo een ontmoetingsplek waar kinderen van alle leeftijden onder een dak met elkaar kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

  Contact
  Nieuws