Opening Woonwinkel en lunchcafé ‘De Keuken van Hoef en Haag’

24 mei '19

Op donderdag 23 mei is de vernieuwde Woonwinkel geopend in Hoef en Haag. Met de komst van de nieuwe Woonwinkel is daar ook gelijk de eerste horecagelegenheid in het dorp: De Keuken van Hoef en Haag.

Centraal punt

De nieuwe Woonwinkel is gevestigd op de meest centrale plek in Hoef en Haag (Lekstraat 38 in Het Dorpshart). Naast een locatie waar je met je vragen terecht kunt over Hoef en Haag, is de Woonwinkel nu ook een ontmoetingsplaats geworden voor bewoners van Hoef en Haag en omgeving. In hetzelfde pand als de Woonwinkel zit namelijk nu ook 'De Keuken van Hoef en Haag' gevestigd. Een restaurant/lunchcafé, waar je terecht kunt voor koffie en gebak, een heerlijke lunch en diner (diner op aanvraag), of een borrel. De locatie is ook af te huren voor speciale gelegenheden. De Keuken van Hoef en Haag is vanaf 12 juni geopend voor gasten!

De opening

De officiele opening van de nieuwe Woonwinkel en De Keuken van Hoef en Haag, vond op 23 mei plaats voor alle betrokken partijen, die de realisatie mogelijk hebben gemaakt. Wethouder Huib Zevenhuizen van de gemeente Vijfheerenlanden verklaarde, samen met Chretien van Essen (projectdirecteur Hoef en Haag), het pand officieel voor geopend. Deze opening was vast een mooie oefening voor de opening die op 6 juni a.s. plaats vindt voor alle bewoners van Hoef en Haag. Alle bewoners hebben ondertussen een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Op de video zie je het 'moment suprême'. 

image alt

Over Karin en haar Keuken van Hoef en Haag

De veelzijdige Karin Kramer, die kan steunen op een ruime ervaring in de horeca/catering en kunst, gaat het restaurant/lunchcafé runnen. Haar stijl omschrijft ze als ‘lokale wereldkeuken’. Ze kookt zo veel mogelijk biologisch met streekproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van boeren en leveranciers uit de directe omgeving. Zo betrekt en versterkt ze ook lokale ondernemers bij haar concept.

In het gezellige hoekpand aan de Lekstraat kun je terecht voor lunch en koffie met iets lekkers of een glas wijn op het terras, maar Karin verzorgt er ook catering en diners op afspraak. Op termijn volgen er ook workshops en aanschuifmaaltijden voor bewoners. “Met het lunchcafé hoop ik voor wat levendigheid in de buurt te zorgen. De Keuken van Hoef en Haag moet voor de dorpsbewoners een gezellige, warme ontmoetingsplek worden. Met als extraatje een culinair tintje”, aldus Karin.

Openingstijden De Keuken van Hoef en Haag (vanaf 12 juni):
Woensdag en donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 14.00 uur
(Overige tijden op afspraak)

  Over de Woonwinkel
  Meer nieuws over Hoef en Haag