Prijsuitreiking tekenwedstijd

19 juli '21

Tijdens de bouw van Hoef en Haag werd met een graafmachine een pot gevonden met daarin 474 middeleeuwse gouden en zilveren munten. Naar aanleiding hiervan willen we een kinderboek gaan maken waarin we meer kunnen vertellen over de muntschat en de geschiedenis van het Land van Hagestein.

Schat van Hoef en Haag’

Hiervoor hebben wij in maart een oproep gedaan voor de tekenwedstrijd ‘Schat van Hoef en Haag’ om een tekening te maken van de middeleeuwse persoon waarvan jij denkt dat hij of zij de schat begraven heeft. Het personage van de winnaar krijgt een plek in ons boek en je ontvangt een prijs. Heel veel van jullie hebben ontzettend hun best gedaan en hele mooie tekeningen gemaakt!

Tekeningen hoef en haag

Zomerweidedag

Op zaterdag 18 september zal de prijsuitreiking plaatsvinden op de Zomerweidedag in Hoef en Haag. Illustratrice Eva van Aalst is bij de prijsuitreiking aanwezig en zal jullie wat meer vertellen over het boek. Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn bij de prijsuitreiking! Houd de website en onze socials in de gaten voor het programma van de Zomerweidedag.

  Facebook
  Instagram