Prijsvraag naam nieuwe brug Hoef en Haag

25 januari '22

Wie verzint een passende naam voor de nieuwe brug in Hoef en Haag én wint een unieke Hoef en Haag fiets? 

Binnenkort wordt er in Hoef en Haag als toegang naar de Hagesteinsestraat een “duikerbrug” gerealiseerd. De brug komt in de Hagesteinsestraat te liggen en is de hoofdtoegang tot Hoef en Haag. Echter heeft deze brug nog geen officiële naam. Er is al een Hoefbrug en een Haagbrug in het dorp. Wie verzint een originele passende naam voor deze nieuwe brug?

image alt

Doe je mee?

Je kunt jouw beste idee inzenden vóór 16 februari 2022 via deze link. Een selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van gemeente Vijfheerenlanden en Hoef en Haag CV selecteert een top 3. Op 1 maart maken we de top 3 bekend. Als inwoner of betrokkene van Hoef en Haag kun je stemmen op een van deze namen. De meest gekozen naam wordt de nieuwe naam.

Hoef en Haag CV heeft een aantal voorwaarden opgesteld voor de nieuwe naam van de ‘duikerbrug’:
- naam met commerciële achtergrond is niet toegestaan, dit geldt voor bedrijven én voor organisaties
- naam moet passen bij Hoef en Haag
- naam moet een relatie hebben met Hoef en Haag
- naam moet goed uit te spreken zijn in het Nederlands en geen onbedoelde betekenis te hebben
- naam dient niet te lang te zijn

Doe je mee? Wie weet rijd jij binnenkort op een echte Hoef en Haag fiets!

*de prijs is niet in te ruilen voor geld of andere zaken

Update

Maar liefst 175 reacties mochten wij ontvangen, waarvoor dank. Wat ontzettend leuk om te zien dat inwoners zo betrokken zijn! We gaan nu alle reacties in kaart brengen en dan met een
selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van gemeente Vijfheerenlanden en Hoef en Haag CV een top 3 selecteren. Op 9 maart maken we de top 3 bekend. Als inwoner of betrokkene van Hoef en Haag kun je stemmen op een van deze namen. De meest gekozen naam wordt de nieuwe naam. Wordt het een naam die door meerdere mensen is aangedragen, dan wordt er geloot. Woensdag 16 maart maken wij de winnaar bekend.

Een vraag? Neem contact met ons op
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen