ZomerWeideZaterdag 8 juni 2019

6 juni '19

Net als voorgaande jaren belooft ook deze ZomerWeideZaterdag weer een leuke dag te worden! Op zaterdag 8 juni a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom op het Kasteelterrein (aan het Hoevesteinse Lint) in Hoef en Haag, voor een dag vol gezelligheid, eten, drinken, muziek en leuke stands. Woon je al even in Hoef en Haag en heb je zin in een dag op pad met de buren... Of kom je binnenkort wonen in Hoef en Haag en wil je alvast sfeer proeven? Dit is de ideale gelegenheid. Maar ook als je niet woont (of komt wonen) in Hoef en Haag ben je welkom voor een gezellige dag in het dorp!

image alt

Programma

11.00 uur - Start ZomerWeideZaterdag 2019
11.15 uur - Workshop: insectenhotel maken
11.30 uur - Ponyrijden
11.45 uur - Optreden: Harmonie Orkest Excelsior Vianen
12.45 uur - Optreden: orkest Viva Musica
13.30 uur - Workshop: De natuur in en ontdek de allerkleinste bewoners van Hoef en Haag
13.45 uur - Optreden: Muziekschool Vianen
14.00 uur - Ponyrijden
14.30 uur - Workshop: Zaadbollen maken
16.00 uur - Einde

Tussen 11.00 en 16.00 uur is er buiten het programma om van alles en nog wat te beleven op de ZomerWeideZaterdag. Kom sjoelen, test de kracht van jouw back-hand of win een partijtje voetbal. Kids kunnen hun kunsten laten zien tijdens een 3/4 kamp, leven zich uit op het springkussen, er wordt voorgelezen en versierd met glittertattoos.

Natuurlijk kun je ook lekker struinen langs alle kramen. Er is weer van alles te vinden! 

Deelnemers

Ook dit jaar hebben zich weer veel ondernemers en verenigingen uit de buurt aangemeld om aanwezig te zijn op de ZomerWeideZaterdag. Wij laten je vast weten wie en wat je allemaal mag verwachten.

Deelnemers ZomerWeideZaterdag
  Laatste nieuws Hoef en Haag
  Deelnemers overzicht