Uitslag enquête speelplekken

12 februari '18

Enige tijd geleden is er aan de bewoners van Het Dorpshart en Het Lint gevraagd hun voorkeur voor ontwerpen van speelplekken aan ons door te geven via een online enquête. Ondertussen zijn de uitkomsten van de enquêtes bekend over de eerste vier speelplekken in Hoef en Haag. De gemeente Vianen heeft voor alle plekken de stem van de bewoners overgenomen, dit zijn de groen/blauw gekleurde vlakken.

Hoef en Haag | speelplekken

De winnende ontwerpen

In de plaatjes hieronder vind je de winnende ontwerpen. Bij de M. Keldermanstraat worden de houten palen links voorin op het plaatje weggelaten en de toestellen op andere plekken tegenover de gevel gesitueerd.

Hoef en Haag | speelplekken

Op het kaartje hieronder zie je alle speelplekken in fase 1 en 2. De vier plekken waar we het nu over hebben, zijn hier gehighlight.

Hoef en Haag | locatie speelplekken

Speelplek voor leeftijdscategorie 8+

De bewoners hebben aangegeven dat er ook een veilige speelplek gewenst is voor de kinderen van 8 jaar en ouder. In overleg met de gemeente is er een plek op het Kasteelterrein aangewezen, zie kaartje. Omdat de kinderen hiervoor het Hoevesteinse Lint over moeten steken komt ter plaatse een zebrapad.

Deze speelweide wordt in maart samen met de kinderen (bewoners) ontworpen.

  Meer over Hoef en Haag
  Informatie over voorzieningen