Hoef en Haag | Spieren voor Spieren Winterchallenge

Hoef en Haag staat voor gezelligheid, samenzijn én sportiviteit

17 oktober '16

Hoef en Haag wordt niet alleen een mooie nieuwe plek waar het straks heerlijk wonen is, maar ook een dorp met een eigen identiteit en gemeenschapsgevoel. Hoef en Haag staat tenslotte voor gezelligheid, samenzijn én sportiviteit! Graag nodigen wij je daarom uit om samen met ons deel te nemen aan de ‘Winterchallenge Spieren voor Spieren’. Een sportief evenement waarin je samen met je nieuwe buren en nieuwe buurtbewoners in kunt zetten voor kinderen met een spierziekte.

Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge op 29 oktober

Kinderen willen spelen, sporten en dromen over hun toekomst. Voor heel veel kinderen met een spierziekte is deze toekomstdroom erg onzeker. ‘Spieren voor Spieren’ wil deze kinderen weer uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter

te behandelen. Sportvereniging SC Everstein organiseert op 29 oktober as. de ‘Spieren voor Spieren Winterchallenge’. Met jouw gezonde spieren kun je kinderen met zieke spieren helpen door sponsorgeld in te zamelen. Hoef en Haag ondersteunt Sc Everstein bij dit mooie initiatief. Doe jij ( en kinderen ) mee?

Hoe kun jij je spieren inzetten?

Op het terrein van SC Everstein wordt op zaterdag 29 oktober a.s. een hindernisloop van circa 300 meter per rondje uitgezet. Het is de bedoeling gedurende 1 uur zoveel mogelijk van deze rondjes af te leggen. Vraag je vrienden, kennissen, vader, moeder, opa, oma, ooms, tantes, buren om jouw prestatie tijdens de Wintertijd Challenge per ronde te sponsoren. Deelnemen doe je door je aan te melden via [email protected]. Vermeld je naam en Hoef en Haag. Download hier je sponsorformulier.

Hoef en Haag helpt

Hoef en Haag CV sponsort de eerste 50 kopers van Hoef en Haag die meedoen aan de Winterchallenge met een startbedrag van maar liefst € 25,= per deelnemer! Zo loop je al snel een mooi bedrag bij elkaar. Als dank voor je deelname en om je deelname een beetje kracht bij te zetten, krijg je een mooi shirt van ‘Spieren voor Spieren’ van ons cadeau. 

Voor wie?

Voor iedereen; alle kopers van Hoef en Haag, volwassen, jeugd, huidige buren en buurtgenoten, leden van SC Everstein, enzovoort. Kortom iedereen die een bijdrage kan leveren aan dit mooie doel kan meedoen!

Wanneer kun jij je spieren inzetten?

Je kunt kiezen uit 3 tijdstippen (je hoeft ze dus niet alle 3 te lopen!)
* zaterdagavond 29 oktober van 19:00-20:00 uur
* zaterdagavond 29 oktober van 22:00-23:00 uur
* zaterdag op zondagnacht 30 oktober van 02:00-03:00 uur (daarna gaat de wintertijd in en gaat de klok een uur terug).

Kunnen de kinderen ook op jouw steun rekenen? We zien je graag 29 oktober a.s. op Sportpark Everstein.

Waar kan ik sporten in Hagestein en Vianen? Naar de sportverenigingen
Ik doe mee! Download het sponsorformulier