Verkoop nieuwbouw Hoef en Haag in Vianen van start

6 november '15

Het is zover! We starten met de verkoop van de eerste nieuwbouwwoningen in het fantastische nieuwe dorp aan de Lek. Lijkt het je wat om nieuw te wonen pal naast plas Everstein? Kom dan naar de start verkoop. Wij zijn er ook om je alles te vertellen over Hoef en Haag. Stel je vragen, lees je in, bekijk de brochure en maak je keuze!

Waar en wanneer?
Datum: zaterdag 28 november
Tijd: tussen 10.00 en 14.00 uur
Locatie: Woonwinkel aan de Voorstraat 45 in Vianen

Staat jouw droomhuis in Hoef en Haag?
Op de start verkoop kom je alles te weten over de 37 nieuwbouwwoningen in deelplan Het Dorpshart en de 17 kavels in deelplan 't Lint. De grote huizen staan op riante kavels van 125 tot 300 m2. Allemaal hebben ze 3 of 4 slaapkamers en een riante 2e verdieping waar je met gemak nog 2 kamers kunt maken.

Jouw nieuwe huis woonklaar bij oplevering? Dat kan!

Je hebt de mogelijkheid om jouw nieuwbouwwoning in Het Dorpshart van Hoef en Haag compleet woonklaar te laten opleveren. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. En we zorgen dat je nieuwe huis wordt ingedeeld zoals jij dat wilt. Door te kiezen voor Victor&Wonen kun je direct wonen en genieten van jouw nieuwe thuis. Geen eindeloze showroombezoeken, keuzestress of wekenlang klussen, maar met een paar slimme keuzes het huis creëren dat bij je past. Zodat je direct bij binnenkomst echt thuiskomt in je nieuwe thuis.

  Naar de woningen
  Naar de kavels