De Zomerweidedag 2023 mag je niet missen!

15 mei '23

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie: de Zomerweidedag in Hoef en Haag. Ook de editie van 2023 staat weer in het teken van gezelligheid, ontspannen, je buren ontmoeten en lekker eten. Kortom: een leuke dag beleven!

Zaterdag 3 juni 2023 – van 09.00 tot 23.00 uur

De keuze is aan jou!

Ook dit jaar presenteert De Dorpsvereniging van Hoef en Haag weer een leuk en divers programma voor jong en oud. Kom je neuzen bij de lokale ondernemers op de braderie terwijl de oldtimers voorbijrijden? Laat je de kinderen spelen op het strandje terwijl jij een lekkere cocktail laat inschenken? Of ga je ’s avonds helemaal los op het feest onder leiding van DJ John Macraven? De keuze is aan jou!

Volledige programma

Bekijk het volledige programma van de Zomerweidedag 2023. Lastminute wijzigingen worden ook op deze website bijgehouden en gecommuniceerd.

Programma Zomerweidedag 2023

Meld je direct aan

Meld je alvast aan voor de Zomerweidedag, aanmelden is gratis en geeft de Dorpsvereniging een noodzakelijk inzicht in de bezoekersaantallen.

Tickets Zomerweidedag 2023

Woonwinkel open

Ook de woonwinkel van Hoef en Haag is open op de Zomerweidedag van Hoef en Haag. Wil je Hoef en Haag echt leren kennen? Combineer dan een bezoekje aan de woonwinkel met deze spetterende dag. Zeker weten dat je verliefd wordt en niet meer weg wilt.

De woonwinkel (Lekstraat 38) is open van 10.00 tot 12.00 uur en onze makelaars staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig, tot dan!

Zomerweidedag 2023

Niet vergeten!

Vergeet niet je buren, ouders, collega’s, vrienden, familie, schoolvrienden, aannemer, tuinman, glazenwasser, hypotheekadviseur uit te nodigen. Want, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

  Nieuws
  Zomerweidedag 2023