18 juni 2022

Zomerweidedag & Foodtruckfestival!

Een feestweek zonder eindfeest, is natuurlijk geen feestweek én daarom pakken wij groots uit op zaterdag 18 juni met de Zomerweidedag & Foodtruckfestival!

Zomerweidedag & Foodtruckfestival!

20 april '22

We starten deze dag met, ondertussen niet meer weg te denken uit Hoef en Haag, dé Zomerweidedag. Deze dag is in dit lustrumjaar extra bijzonder! Naast de o zo gezellige ondernemersmarkt die boordevol leuke kraampjes staat van onze lokale ondernemers, sport en spel wat ook weer groots aanwezig is voor de kinderen én de heerlijke eettentjes, hebben wij dit jaar een echte kinderboerderij, professionele workshops van Bob Ross én als uitschieter een echte magie show van niemand minder dan Steven Kazan!! Altijd al je toverskills willen verbeteren? Dat kan nu!

Aanmelden, ja graag!

Alsof het nog niet genoeg is, vindt er op de Brink ’s middags een mini-kermis plaats én aansluitend organiseren we een foodtruckfestival op De Brink! Deze avond staat in het teken van eten, drinken, muziek en vooral gezelligheid. Een avond om niet meer te vergeten met een spectaculaire act én een te gekke band! Welke band en wat voor act? Dit houden we nu nog even lekker geheim. Zowel toegang tot de Zomerweidedag als het Foodtruckfestival is gratis, wel graag even aanmelden. 

Woon je in Hoef en Haag en ben je ook zo benieuwd hoe het programma er exact uitziet? Dit lees je binnenkort in de feestkrant die bij jou op de mat komt! Wij kunnen niet wachten!!

Aanmelden zomerweidedag