Hoef en Haag | ZomerWeideZaterdag

ZomerWeideZaterdag leuk voor iedereen.

2 mei '18

Met de ZomerWeideZaterdag laten we omwonenden, geïnteresseerden en toekomstige bewoners van Hoef en Haag de dorpse sfeer proeven. Beleven, ontmoeten en genieten staan centraal. Kom met het hele gezin of wandel lekker met z’n tweetjes rond. Op het prachtige Kasteelterrein is echt van alles te beleven op zaterdag 26 mei tussen 11.00 en 17.00 uur.

Wat is er te doen?

Natuurlijk kun je informatie inwinnen over de woningen die nu in verkoop zijn en we vertellen je ook graag meer over het toekomstig aanbod. Maar dat niet alleen. Er zijn kraampjes met leuke hebbedingetjes, er is muziek, je kunt er lekker eten en er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Laat je inspireren door de tuintips van Tuincentrum Huiting, rijd een rondje op één van de paarden van Stal Bosgoed, laat je schminken of wandel mee tijdens een rondleiding op de bouw of doe mee aan sportieve activiteiten. En dit is nog maar een greep uit het aanbod.

Jij komt toch ook?

De ZomerWeideZaterdag is een dag die je niet wilt missen. Vooral omdat het ontzettend gezellig wordt. Zien we je 26 mei? De entree is gratis.

  Programma ZomerWeideZaterdag
  Welke woningen komen er?