Een bedrijf aan huis in Hoef en Haag

6 juli '20

Als je een nieuwbouwwoning koopt heb je de mogelijkheid om je huis op je eigen wensen af te stemmen. Zo ook natuurlijk met een nieuwbouwhuis in Hoef en Haag. En hoe mooi is het als je in die plannen en wensen ook je eigen bedrijf mee kan nemen? Ontmoet 3 ondernemende vrouwen die in Hoef en haag een bedrijf aan huis hebben.

Een werkplek aan huis voor Jessica

Jessica Nelson woont sinds juni 2020 in de Lekstraat in Hoef en Haag. 2 jaar geleden begon ze met het maken van baby en kinderkleding onder de naam LOLbroekjes. De verkoop van ging zo goed dat het tijd werd voor een eigen werkplek. Een plek voor haarzelf waar alle spullen liggen en waar ze rustig kan werken om de leuke bestellingen te verwerken.

Jessica besloot dat ze het liefst in haar eigen huis wilde werken. Vanaf het moment dat ze het huis kregen toegewezen ontstonden de plannen om één van de kamers om te toveren tot werkkamer. Nu 1,5 jaar later is het eindelijk zo ver! Ben je benieuwd naar het werk van Jessica? Neem een kijkje op haar faceboekpagina LOLbroekjes.

Monique ontwerpt haar praktijk aan huis

Aan de 1ste graaf van Hollanddijk, in de wijk het Dorpshart woont Monique Broekhuizen. Monique heeft een praktijk aan huis voor energetische therapie genaamd Feel Energy. Ze helpt mensen om dichter bij zichzelf te staan door meer bewust van zichzelf te zijn. Klachten als vermoeidheid en burn-out maar ook omgaan met hoog gevoeligheid bij kinderen, komen in haar praktijk voor.

Monique zocht, samen met haar partner, een woning met een bijgebouw voor haar praktijk. In Hoef en Haag vonden ze die woning in het Dorpshart. Het bijgebouw op de tekeningen hebben ze zodanig laten aanpassen zodat het geschikt werd voor de praktijk, met een hal als wachtruimte, een toilet, een pantry en natuurlijk een mooie ruimte om de cliënten te behandelen. De mogelijkheid om de hoogte in te gaan door de vliering niet te gebruiken maakt de kamer extra ruimtelijk. Met een boom als metafoor voor aarden en gronden maakte Monique het helemaal af!

Wil je kijken hoe Monique het heeft aangepakt? Dat kan! Je bent van harte welkom. Via de website kan je contact opnemen en een bezoekje regelen.

Op zolder houdt Carolien haar webshops draaiende

Carolien Remkes woont met haar gezin in Het Dorpshart. Al 16 jaar heeft ze haar eigen bedrijf Chiara Design, ooit begonnen als sieradenbedrijf en inmiddels een webshop. Veel van de cadeauproducten ontwerpt en maakt Carolien zelf. In januari 2019 kwam daar Theelief bij. Een webwinkel met losse theesoorten die ze zelf importeert en verwerkt. Alles doet ze vanuit haar zolderkamer in hun huis in Hoef en Haag. Helemaal ingericht met haar spullen om de online winkels draaiende te houden. Regelmatig staat Carolien op lokale markten met haar spullen en je kan haar producten op afspraak ophalen of natuurlijk bestellen via de webshops www.chiaradesign.nl en www.theelief.nl. Haar droom is een eigen fysieke winkel in de toekomst!

Ook ondernemen in Hoef en Haag?

Zie jij dat ook wel zitten? Je eigen bedrijf in je eigen droomwoning? In Hoef en Haag is veel mogelijk. Je leest er meer over op de ‘veel-gestelde-vragen-pagina’ onder het kopje overige vragen. Mocht je dan nog vragen hebben neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

In Hoef en Haag gaan in juli verschillende projecten in verkoop. De prachtige ruime en groene wijk Het Lint breidt uit en er komen mooie appartementen in het hart van de wijk Dorpshart onder de naam Het Brinkhuis. Neem snel een kijkje en wie weet woon je binnenkort in Hoef en Haag.