Dorpscomité Ons Hoef en Haag van start

16 mei '18

Hoef en Haag heeft sinds kort een dorpscomité: Ons Hoef en Haag. Het dorpscomité is er voor alle huidige en toekomstige bewoners van Hoef en Haag en zal er zijn om de belangen te behartigen van de bewoners, contact te onderhouden met overheden, media en andere instanties en natuurlijk voor het organiseren van leuke evenementen in en rondom het dorp.

Lid worden?

Alle huishoudens en bedrijven in het dorp kunnen per direct lid worden van de vereniging, waarbij het eerste contributiejaar wordt voldaan door projectontwikkelaar Hoef en Haag C.V. Direct inschrijven kan via de website van Ons Hoef en Haag.

Vrijwilligers

Het Dorpscomité is er voor maar ook zeker door bewoners. 'We willen met elkaar Hoef en Haag een leefbaar en actief dorp maken waar bewoners met plezier wonen en activiteiten beleven'. Het bestuur kan dit echter niet alleen en is actief op zoek naar vrijwilligers. Ben je goed in organiseren? Wil je helpen met activiteiten, van knutselen tot koffie schenken?  Ben je sportief? Ben je of ken je iemand die goed kan koken? Ben je behendig in oude ambachten? Heb je ervaring met een bepaald onderwerp waar je kennis over wilt delen, bijvoorbeeld in een workshop? Het dorpscomité kan je kennis en vaardigheden goed gebruiken! Laat je gegevens achter op de website van het dorpscomité en er wordt (vrijblijvend) contact met je opgenomen.

  Lees meer over Hoef en Haag
  Welke woningen komen er in Hoef en Haag?