Meanderbrug nieuwe entree van Hoef en Haag

28 december '23

Elk dorp verdient een mooie entree, zo ook Hoef en Haag. Op 19 december was het zover. De burgemeester (Sjors Frӧhlich) verrichtte de feestelijke handeling voor de opening van de Meanderbrug, de nieuwe entree van Hoef en Haag. Wist je trouwens dat deze naam gekozen is na een prijsvraag onder inwoners? De nieuwe Meanderbrug zorgt voor een waardige toegang tot Hoef en Haag. Daarmee is ook de verbinding van het dorp met de omgeving gerealiseerd. Het is goed om te zien dat Hoef en Haag zich tot een mooi dorp en een fijne woonomgeving ontwikkelt.

De foto's zijn gemaakt door: Gert-Jan van der Vlis.

Feest in Hoef en Haag

De opening van de brug was een bijzondere gebeurtenis waar veel enthousiaste bewoners en betrokken partijen bij aanwezig waren. Onder het genot van drankje genoten de aanwezigen van de betoverende percussie-acht met kleurrijke ledverlichting die de duisternis op magische wijze verlichtte zorgde voor een waar spektakel. Om je een indruk te geven delen we wat foto's met je van deze mijlpaal.

Wonen in Hoef en Haag

We bouwen samen verder aan een duurzaam en gelukkig Hoef en Haag. In het dorp worden in de periode tot 2028 ongeveer 1800 woningen gebouwd. Tot nu toe zijn er al ruim 1000 woningen opgeleverd in deze prachtige wijk. We zijn dus al goed op weg. Zie jij je zelf hier ook wel wonen? Schrijf je onderaan de pagina in als belangstellende en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Foto’s: Gert-Jan van der Vlis

Meer nieuws? Je leest het hier
Wonen in Hoef en Haag? Bekijk het woningaanbod