Hoef en Haag magazine: Leef

24 januari '19

Heb jij de nieuwste uitgave van het Hoef en Haag magazine al gelezen? In deze editie vind je onder andere leuke DIY ideeën en tips, interviews met nieuw gewortelde Hoef en Haag bewoners en de leukste Hoef en Haagse ondernemingen worden uitgelicht.

Waar wonen genieten is

Nu de winter op volle toeren draait en we het liefst met een kop thee op de bank kruipen met de openhaard aan, is het ideale moment om de laatste uitgave van het Hoef en Haag magazine eens uit te lichten. Koud buiten en warm binnen. Laat je inspireren voor je badkamer, keuken of gezellige warme styling voor in huis. Er is genoeg te lezen en te kijken.

image alt

Sonja en Michiel Janssen

Sonja en haar man Michiel hadden helemaal geen verhuisplannen. Nog niet! Wel zeiden ze tegen elkaar: als we verhuizen dan wordt het weer een nieuwbouwhuis. Niemand had kunnen vermoeden dat ze 2 jaar later in Hoef en Haag zouden wonen. 

"We woonden in Vianen, dus Hoef en Haag kruiste geregeld ons pad. We lazen erover en het leek heel aantrekkelijk. Maar als 1 van de eersten in een nieuw dorp gaan wonen, wilden we niet. Laat het eerst maar een dorp worden, dan trekken we er misschien ook naartoe."

En tóen waren we verkocht...

Weten wat Sonja en Michiel precies heeft overtuigd om naar Hoef en Haag te verhuizen? Lees het op pagina 48 van het online magazine.

Online Magazine

Magazine op je leestafel?

Wil je dit magazine op je leestafel hebben? Je kunt een exemplaar ophalen bij de Woonwinkel in Hoef en Haag of bij 1 van onze makelaars.

De Woonwinkel
Voorstraat 45
Vianen
Iedere zaterdag geopend van 11.00 tot 13.00u

De Keizer Smit Makelaarshuys
Voorstraat 54
Vianen

Via Makelaardij
Klooster 2
Vianen

Alles over de Woonwinkel Brochure ophalen?
Ook interesse in wonen in Hoef en Haag? Bekijk het woningaanbod