Internet en je nieuwe woning in Hoef en Haag

30 maart '20

Het duurt nog wel even, maar voor je het weet krijg je de sleutel van je nieuwe woning in Hoef en Haag en start er een nieuwe periode van klussen, inrichten en verhuizen. Als dan eindelijk alles helemaal naar wens is, wil je natuurlijk ook lekker tv kijken en internetten. Het snelste en krachtigste netwerk hiervoor is glasvezel. Met dit netwerk is je nieuwe woning klaar om mee te groeien naar de mogelijkheden van morgen.

image alt

Smart-home

Alle nieuwbouwwoningen in Hoef en Haag worden op zowel glasvezel als kabel aangesloten. Je kiest zelf van welk netwerk je gebruik wenst te maken. Eén ding is zeker: met een glasvezelaansluiting is jouw nieuwbouwwoning klaar voor de toekomst. Thuiswerken, je vakantiefoto's in de Cloud, online gamen of lekker Netflixen. Allemaal supersnel en zonder hapering, ook als er meerdere huisgenoten tegelijkertijd van de internetverbinding gebruik maken. Net zo snel up- als downloaden.

Ook minder voor de hand liggende apparaten maken gebruik van je internetverbinding. Of gaan dat zeer binnenkort doen. Nieuwe woningen worden meer en meer echte smart-homes. Wat denk je bijvoorbeeld van je zonnepanelen, je thermostaat of je deurbel? Zelfs je koelkast met je smartphone bedienen is al geen Science fiction meer! Reden genoeg om voor je de sleutel krijgt, eens goed na te denken over de aansluiting waar jij straks gebruik van wilt maken. 

image alt

Keuze gemaakt?

Oke, je keuze is op glasvezel gevallen. En dan? In de meeste gevallen legt KPN NetwerkNL een glasvezelnetwerk aan. Zodra dit netwerk klaar ligt, kies je zelf bij welke provider je een glasvezelabonnement afsluit. De gekozen provider maakt dan gebruik van het open netwerk dat KPN NetwerkNL heeft aangelegd. Na de sleuteloverdracht wil je natuurlijk snel online zijn. Via onderstaande button schrijf je je in voor de glasvezelnieuwsbrief van KPN NetwerkNL en heb je de eerste belangrijke stap gezet. Via deze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de stand van zaken rond jouw aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Tip: Heb je je meerwerkgesprek met de kopersbegeleider nog niet gehad? Nieuwbouwwoningen zijn zo goed geïsoleerd dat het WiFi-signaal niet op alle verdiepingen even goed doorkomt. Laat de aannemer dan al tijdens de bouw loze leidingen naar boven aanleggen zodat jij de mogelijkheid hebt na oplevering op de eerste verdieping een extra router te plaatsen.

Aanmelden glasvezelnieuws

Aanleg in stappen uitgelegd

Er gaat heel wat aan vooraf voor jouw internetverbinding via glasvezel in je meterkast uitkomt. Er zijn nogal wat partijen die een taak hebben in het geheel om ervoor te zorgen dat jij na oplevering van je woning ook zo'n supersnel netwerk hebt.

Een vraag? Wij helpen je graag verder
Nog geen woning gekocht? Bekijk het actuele aanbod